Nedtælling til d. 15. april

Hakuna matata

Når man, som mig, stadig gemmer på samlingen af Disneyfilm på VHS, for at jeg en dag kan vise dem til min datter, så er det nok ikke svært at gætte, om jeg glæder mig til sommer, hvor live-action filmatiseringen af Løvernes Konge får biografpremiere.

Det er en af mine yndlinge blandt de ‘gode gamle’ Disney-film tilbage fra 1990’erne. Jeg har sågar lagt vejen forbi Brodway for at se musicalen i New York og det var en helt fantastisk oplevelse.

Hans Zimmer og Sir Elton Johns musik er virkelig med til at sætte stemningen i den originale tegnefilm og jeg tror ikke, at jeg er den eneste der har knebet en bette tåre under Circle of Life.

Heldigvis bliver denne og de tre ikoniske sange Can You Feel The Love TonightHakuna Matata og I Just Can’t Wait To Be King stadig en del af den kommende film, men Sir Elton John og Tom Rice har også noget nyt i ærmet. Måske Beyonce endda har en lille finger med i spillet, forlyder det.

Løvernes konge får dansk premiere den 17. juli 2019.

Foto credit: Disney

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nedtælling til d. 15. april