Vind billetter til: Alle ved det

Kvinder på film der sparker r…

I dagens anledning (det er Kvindernes Internationale Kampdag, skulle I have overset det) kommer her nogle bud på film, hvor de kvindelige hovedkarakterer i den grad viser deres værd.

Med ben i næsen og noget mellem ørerne

Jeg er relativt ny ud i at se Harry Potter (og har heller ikke læst bøgerne), men Hermione er klart en af mine favoritter. Selvom hun godt kan være lidt påståelig, så er det befriende og inspirerende med en ung pige, der både har hjertet på det rette sted og hjernen ligeså.

Chick Flick’en

Jeg har før indrømmet, at The Devil Wears Prada er en af de chick flicks, jeg har set rigtig mange gange. Meryl Streep gør et eminent job som den dominerende dragekvinde og modedronning med pondus, Miranda Priestly. Og selvom hun har et ydre at stål, gemmer der sig alligevel nogle følelser, om end lidt langt inde i det velpåklædte skal.

1990’er klassikeren 

Meryl Streep vil altid være min nummer 1, men Susan Sarandon kommer ind på en stærk andenplads. Og i Ridley Scotts road movie, Thelma and Louise, fra 1991 giver hun den fuld skrue som bortløben servitrice på kant med loven. Love it!

Og lad os så bruge et øjeblik på at minde os selv om at der ikke blot på film, men også i den virkelige verden, er mange (rigtig mange) kvinder der sparker røv. Glædelig kampdag, søstre!

Foto credit: via snap/rex/shutterstock + via

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vind billetter til: Alle ved det