Nolite Te Bastardes Carborundorum, Bitches!

Wes Wes Wes

Mon ikke vi alle kan byde lidt gråvejr og regnbyger velkommen efter sommerens hedebølge og høje temperaturer? For mig falder det i hvert fald perfekt, da jeg i denne uge forsøger at få klemt så meget me-time ud af det sidste af min ferie. Solskin og skyfri himmel indbyder nu engang ikke så meget til biografture, så jeg tager imod lidt lavere temperaturer med kyshånd.

Særligt fordi Cinemateket i denne uge har Wes Anderson på programmet og så bliver det ikke meget bedre. Efter min mening. Oven i købet er det to af mine favoritter der bliver vist på det store lærred; Moonrise Kingdom og Darjeeling Limited. Har man endnu ikke set Wes debutfilm, Rushmore, om tre texanske tyve, er den bestemt også mønterne værd.

Se spilletider og køb billetter her.

Foto credit: Moonrise Kingdom / Indian Paintbrush

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nolite Te Bastardes Carborundorum, Bitches!