I dit TV i aften: Biutiful

Der er en ny boss i byen

girlboss

En amerikansk forretningskvinde på bare 22 år, der starter en online butik på eBay med vintagetøj, som senere udvikler sig til lidt af et forretningsimperium. Det lyder som en inspirerende succeshistorie. Og så er den oven i købet sand. Serien, og bogen bag, Girl Boss, er baseret på Sophia Amorusos egen historie om millionforretningen, Nasty Gal.

Umiddelbart en serie som jeg tænkte ville falde i min smag. Kay Cannon, der har været inde over New Girl som co-executive producer – en serie jeg elsker – er kvinden bag Girl Boss. Endnu en indikator på at her var en mulig ny go to serie. Det viste sig desværre langt fra at være tilfældet.

Forleden så jeg første afsnit og det sagde mig absolut intet. Britt Robertson, der spiller rollen som Sophia Amoruso, er en ganske udmærket skuespiller, men i Girl Boss har hun ikke meget at arbejde med og karakteren blive både usympatisk og uinteressant. Ligesom fortællingen der, på trods af komediemærkatet, ikke er særlig underholdende og dialogen og det stiliserede univers der føles forceret.

Er der andre der har set serien og er det bare mig, der slet ikke er blevet fanget af den?

7 kommentarer

 • Tina KH

  Nej har ikke set den, men historier bygget på den virkelige verden er ellers spændende.
  22 år og heldet med sig er jo flot.
  Jeg tjekker lige traileren.
  Rigtig god weekend:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Clara

  Jeg har set de første 5 afsnit, tror jeg. Jeg er helt enig med dig – selvom jeg ville ønske, at jeg ikke var. Jeg havde virkelig glædet mig – nu er jeg dog nødt til også lige at se den færdig alligevel!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Jeg har set hele serien. Jeg er helt enig i at Sophia karakteren virker enormt usympatisk, og er faktisk bare ret irriterende. Jeg synes dog at serien bliver bedre jo længere man kommer, hvor man også bedre forstår Sophias reaktionsmønstre. Og selve historien er ret god, og så elsker jeg at de har filmet rundt i San Francisco! Jeg ved ikke om jeg ville anbefale den til andre dog, den var fint tidsfordriv, men hellere ikke meget mere end det. :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Girls On Film

   Jeg endte faktisk også med at se hele serien i weekenden, da jeg trængte til at koble helt af med noget no brainer tv og der fungerede den fint. Men som du siger, det var rent tidsfordriv og heller ikke en serie jeg ville anbefale til nogen. Kh Sissel

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane

  Jeg har set hele første sæson. Synes du rammer spot on i dine betragtninger udfra bare det første afsnit. Den er en tynd kop te, og det blir desværre ikke bedre jo længere hen man kommer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den er håbløs. Synes ellers at der var materiale til en god serie, men den er så Tom og hende Britt S’s rolle er så usympatisk og overdrevet at det er patetisk.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Jeg havde det på helt samme måde! Serien lød så lovende, og Netflix har ellers leveret mange gode serier på det seneste, men denne er altså skuffende – og lidt mærkelig – og ja, hovedkarakteren er bare weird og ret så usympatisk.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I dit TV i aften: Biutiful