Wes Andersons excentriske univers indtager Cinemateket

Konkurrence: Kids In Love

kidsinlove_1400x2100_300dpiJeg går aldrig af vejen for en god ungdomsfilm. Heller ikke selvom den er målrettet en noget yngre målgruppe, nemlig teenagerne, og jeg har altså svært ved at løbe fra, at jeg ikke selv på nogen måde falder i den kategori. Og heller ikke har gjort det de sidste 14 år. Men nuvel.

Mandag d. 3. april får Chris Foggins første spillefilm, Kids In Love, premiere på VOD og den har jeg fået lov til at smugkigge lidt på. Filmen har sit omdrejningspunkt i Londons bohememiljø og centrerer sig om de klassiske coming of age temaer som kærlighed, venskaber og ungdommens usikkerhed.

schermata-2016-09-01-alle-12-15-53

Will Poulter (The Revenant) spiller hovedkarakteren, Jack, der har sat planerne for sit forestående sabbatår i stilling. Alt ændres dog, da han møder den smukke og anderledes Evelyn (Alma Jodorowsky) og hendes frimodige, åbenhjertede venner. En begivenhed der får hans ellers veltilrettelagte liv en smule ud af kurs. Alt imens han drages af de nye venner, prøver han at navigere i grænselandet mellem barn og voksen for at finde ud af, hvor han egentlig hører til.

Lyder det som noget for dig? Så er du heldig. Du har nemlig muligheden for at vinde en voucher til at se filmen på en af de VOD platforme, hvor filmen kan findes. Alt du skal gøre er at skrive en kommentar til dette indlæg om, hvem du vil se filmen sammen med og hvorfor.

Er du ikke så heldig at vinde, kan filmen købes eller lejes digitalt her fra d. 3. april.

12 kommentarer

 • Sofie

  Jeg vil se den sammen med min veninde:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann

  Min veninde Marie, som jeg har kendt siden folkeskolen og oplevet hele min barndom, ungdom og nu voksenliv sammen med.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Catrine Nielsen

  Jeg skal helt sikkert se den film med min veninde Cecilie, som deler samme glæde for ungdomsfilm som mig! Og så elsker vi begge Will Poulter – også i filmene ‘We’re the Millers’ og ‘The Maze Runner’ <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina KH

  Dejlig konkurrence:-)
  Boheme og kærlighed er da en skøn oplevelse og jeg ville tage min unge datter med til oplevelsen, hvis vi blev de heldige:-)
  Rigtig god weekend og en dejlig varm dag i dag!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline K

  Det lyder lige som en film for mig, og jeg tror jeg vil benytte lejligheden til at holde filmaften med min søster :))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg skal se den sammen med min tvillingesøster, som lige er flyttet hjem efter 3 år i New York, så vi har en hel del filmhygge til gode. Og vi ELSKER ungdomsfilm (selvom vi er midt i 30erne), hvorfor Buster er vores yndlings-filmfestival.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie Schultz

  Jeg vil helt klart se filmen med min 17 årige lillesøster. :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Jeg tror faktisk jeg ville se filmen i mit eget selskab – der er noget ret fantastisk over at sidde selv om opleve en ny film, og den her simpelthen så fin ud (til trods for at jeg heller ikke helt selv rammer teenagekategorien) 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie Schmidt

  Med min mor, da vi trænger til en god mor-datter hyggeaften <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lovisen

  Den skulle ses med min 14 årige datter, som lige nu navigerer rundt i spændingsfeltet mellem barn og ung. Ingen af os forstår altid helt lige hvad der foregår :-D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Skal da se den sammen med min specialegruppe mens vi drikker og kakaomælk og mindes vores unge dage, hvor speciale endnu var i en fjern, fjern galakse…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea

  Vil gerne se filmen sammen med min dejlige kæreste. Synes vi har brug for en afveksling fra de sædvanlige action/thriller film vi ser :)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Wes Andersons excentriske univers indtager Cinemateket