"This is not a joke..."

Alt er LOVE!

love-1

Jeg var afsindigt begejstret for Judd Apatows serie, Love, sidste år og så alle 10 afsnit stort set ud i en køre (læs min anmeldelse her). På næste fredag kommer sæson 2 og jeg glæder mig virkelig meget til at se om de nye sæson kan leve op til den forrige. Jeg synes, at Gillian Jacobs og Paul Rust er genialt castet til de to ret forskellige karaktertyper, der på en gang clasher helt vildt, men samtidig har sine fællestræk i deres måde at tilgå hverdagens tilfældigheder og datinglivets mange facetter på.

Har I set sæson 1 og skal I se med, når den nye sæson lander på Netflix? 

/ Sissel

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

"This is not a joke..."