Danmarks første sofabiograf!

Årets Oscarnomineringer!

maxresdefault

Til de interesserede er det i dag, at de nominerede til årets Oscaruddeling bliver offentliggjort. Vi er selvsagt ret spændte på, hvem der kommer på den endelige liste, så vi kommer til at sidde klinet til skærmen. Allermest spændende bliver det selvfølgelig at se, om Martin Zandvliets Under Sandet ryger ind på listen med Best Foreign Language Film. Kryds hvad krydses kan! I kan se med når nomineringerne livestreames lige her!

/ Sissel

4 kommentarer

 • Uh, jeg troede først, det var på torsdag! Tak for tippet! :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kom for sent ind og så ikke nomineringerne til Bedste mandlige hovedrolle. Fangede I det eller laver I måske en liste over de nominerede på et tidspunkt?

  Jeg har i øvrigt på fornemmelsen, at LA LA Land kommer til at hive en del priser hjem, ligesom til Golden Globes. Og så hepper vi selvfølgelig på Danmark! Det er så fedt, at vi igen-igen er nomineret.

  Det eneste jeg er skuffet over, er at Trolls ikke blev nomineret til bedste animations film. Synes virkelig at den er fantastisk og fortjener det. Men Justin Timberlake fik i det mindste en nominering for Bedste sang fra filmen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sissel

   Hej Jeanett, jeg har lige sat et link ind i det sidste indlæg, hvor du kan se alle nominerede. Og mon ikke der kommer en række indlæg op til Oscaruddelingen, hvor vi deler vores tanker om mulige vindere etc. Tror også La La Land ligger lunt i svinget, så den glæder jeg mig til at få set snart og se om der er noget om hypen. Mvh Sissel

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Danmarks første sofabiograf!