Leonardo for President!

Amy Adams får besøg fra det ydre rum

Amy Adams (right) as Louise Banks in ARRIVAL by Paramount Pictures

(Sponsoreret)

Selvom det er relativt sjældent, at jeg kaster mig ud i at se action- og spændingsfilm, så har jeg det sådan, at i ny og næ er der ikke noget som en god katastrofefilm, der kan få blodet til at rulle lidt hurtigere. Efter at have set traileren til Denis Villeneuves (manden bag Sicario og Prisoners) nye film, Arrival, er jeg helt sikker på, at jeg har fundet mig en kandidat til næste tur i biografen.

I Arrival lander en række mystiske objekter rundt omkring på vores klode. Matematikkeren Ian Donnelly, sprogeksperten Louise Banks og US Army Oberst Weber bliver sat til at undersøge og ikke mindst skabe kommunikation med de gigantiske UFO’er fra det ydre rum for at finde ud af, hvor de kommer fra og hvad deres hensigt egentlig er. Det skal dog vise sig ikke at være helt ligetil.

Jeremy Renner og Forest Whitaker flankerer Amy Adams og sammen danner de ekspertgruppen, der forsøger at undgå at gæsterne fra det ydre rum skaber alt for meget ravage og det er da bestemt et plus for mig, at filmen har en stærk, kvindelig karakter i front i en genre der ellers ofte domineres af mænd. At det lige er Adams gør det bestemt ikke værre. Der er oven i købet snak i krogene om at filmen er en mulig Oscarkandidat.

/ Sissel

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Leonardo for President!