Nyt talent på CPH PIX: Interview med skuespiller Elias Munk

I’m sorry, I can’t, don’t hate me!

mgid-ao-image-mtv

Sponsoreret indlæg

Det hænder, at mænd er knap så opmærksomme, som vi kvinder kunne ønske os. Det gælder både i den virkelige verden, men også i dén grad i de serier og film, vi ser. Der opstår gang på gang situationer, hvor den givne mand i høj grad kunne have brug for at komme tilbage på god fod hos kæresten eller konen. Da vi først begyndte at snakke om mænd i fiktionens verden, der var kommet i unåde, fandt vi eksempel på eksempel.

De fleste af jer, der ligesom os, har set samtlige afsnit af Sex & the City husker nok tydeligt den episode, hvor Berger slår op med Carrie på en post-it, ikke? Eller episoden af Friends, hvor Ross til sit eget bryllup kommer til at sige Rachels navn højt i kirken i stedet for hans kommende hustru, Emilys. Og Don Draper i Mad Men! Det kan vist dårlig koges ned til en enkelt episode, hvor han kunne (og burde) have gjort lidt ekstra for at blødgøre Betty derhjemme. Kan I komme på andre oplagte kandidater?

Disse mænd kunne nok godt have haft brug for det ’good standing kit’ som mændene i videoen herunder bliver introduceret til. Personligt ville vi da i hvert fald ikke have noget imod, at blive forkælet lidt af en brødbetynget mand med nogen af lækkerierne fra Anthon Berg ;)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyt talent på CPH PIX: Interview med skuespiller Elias Munk