Middag med Bloggers Delight og lidt om "bloggerlivet"

Open Air i Kongens Have

26673548-c0df-4540-9022-a4c700ff34d8

Traditionen tro holder Cinemateket sommerferie i hele juli og skyder sæsonen i gang igen i starten af august med et alletiders event, nemlig biograf under åben himmel i Kongens Have. Jeg elsker når biografoplevelsen bliver rykket ud af sine faste rammer og det plejer at være virkelig hyggeligt i Kongens Have, når folk stimler sammen med tæpper og picnickurve inden filmen går i gang.

I år spændes storskærmen op d. 1. og 2. august. Mandag kan man se Alex Garlands Oscarbelønnede sci-fi-thriller, Ex Machina, med allerfineste Alicia Vikander. Jeg så filmen for nylig og det er en ret speciel historie, men det er absolut positivt ment. Den kunne jeg sagtens finde på at se igen. Tirsdag er der David Bowie tribute på menuen, når koncertfilmen Ziggy Stardust and the Spiders from Mars vises.

Både mandag og tirsdag starter filmen 21.45, men inden da er der chill-musik på plænen, musikquiz og forfilm, så sving forbi Kongens Have allerede fra kl.16.00 og få dit en god plads inden filmen. Ses vi?

Ex-Machina-Download-Wallpapers

/ Sissel

Foto credit: pol.dk og via

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Middag med Bloggers Delight og lidt om "bloggerlivet"