Bridget er med rogn! Trailer til Bridget Jones' s Baby

It’s the end of an era.

tumblr_loetauUmDc1qd86gmo1_500

Hvis ikke med et citat fra Friends, hvad så? Som I måske allerede har bemærket, har der været ret stille fra min side på det seneste, og det er der en god, og på mange måder trist, grund til. Jeg kommer nemlig ikke længere til at blogge her på Girls on Film (og heller ingen andre steder, just for the record). Jeg har fået et nyt job, og det er i sig selv fantastisk og ikke spor trist, men det betyder ikke desto mindre, at jeg bliver nødt til at trække mig fra bloggen. Det er ikke sikkert, det bliver for evigt. Men måske gør det.

Jeg har elsket at være en del af Girls on Film og ikke mindst at drive bloggen sammen med to af mine bedste piger. Det har givet absurd mange gode oplevelser, og jeg er blevet mange erfaringer rigere. I læsere har altid været mega optur, og jeg vil gerne sige tusind tak for, at I har taget så godt imod os og altid har været engagerede og debatlystne, når vi har hældt vand ud af film og tv-ørerne.

Jeg har samlet de 3 af mine indlæg, som har været sjovest at skrive og få feedback på – bare som en lille sjov afslutning på det hele. Der var det om Twin Peaks, det om Gift ved første blik og det om Kelly-katastroferne.

Nu må I passe godt på Sissel og Stine og love, at I stadig læser med <3

Kærlig hilsen

Signe

9 kommentarer

 • Ønsker dig alt det bedste fremover! TUSIND tak fordi jeg måtte læse med!
  http://www.marieschleidt.bloggersdelight.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Teresa

  Held og lykke med det hele!! Og de to andre tøser må sige til hvis de mangler en tredje-dame :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Signe

   Tak Teresa. Det kan du tro, jeg vil sige videre ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Signe du vil blive savnet!
  Men jeg vil stadig gerne slå et slag for, at du giver Twin Peaks en ekstra chance. En af verdens bedste serier- just saying ;)
  Jeg skal nok få dig overbevist en skønne dag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  Held og lykke, det er fantastisk for dig. Hvis du vil slutte med ekstra bravour, kan du jo liiige afrunde med de andre beverly babes’ problemer ;) haha. Tillykke med jobbet!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Signe

   Tak, du er sød, Sofie! Og det må bestemt være et job for Sissel og Stine at tage Beverly-teten op ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ønsker dig det bedste fremover! Det har bestemt været en fornøjelse at følge med i nye oplæg fra din side!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bridget er med rogn! Trailer til Bridget Jones' s Baby