Imens vi venter på Girls sæson 5

En lille servicemeddelelse: ‘Love’ er nu på Netflix

maxresdefault

Tilbage i januar skrev jeg dette indlæg om 3 serier, jeg glæder mig til i 2016. Den ene serie, ‘Love, som er Judd Apatows nyeste projekt, ligger nu tilgængelig på Netflix. Så hvis du ikke ved, hvad du skal lave denne regnfulde kolde weekend, har du nu svaret.

Jeg snuppede første afsnit i går, og den virker umiddelbart lovende. Det eneste som muligvis er lidt utroværdigt, som filmanmelderen Katrine Hornstrup Yde også udtrykte på en vens Facebook-tråd, er at alle kvinderne er mega lækre, mens mændene er pænt grimme. Hmm.. eller sådan er det måske også bare i den virkelige verden? ;)

Love‘s kvindelige hovedperson spilles i øvrigt skuespillerinden Gillian Jacobs, som havde rollen som den irriterende Mimi-Rose i sidste sæson af Girls.

Skal I se den, eller I er måske allerede godt i gang?

/ Stine

2 kommentarer

 • Nanna

  Jeg havde godt set traileren. Da jeg så jeres opslag satte jeg mig og så første afsnit. Det virker interessant. :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stine

   Cool Nanna. Indtil videre måske ikke den bedste serie, som jeg har set, men den skal have en chance :) KH Stine

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Imens vi venter på Girls sæson 5