Hvis du elsker Greys og Skadestuen...

Én film jeg skal se inden Oscaruddelingen

Brody-Art-House-Lies-of-Brooklyn-1200

Så er der kun 10 dage til at årets Oscaruddeling skydes i gang og de nominerede udråbes til henholdsvis vindere og ja, tabere. Jeg gør hvert år et ihærdigt forsøg på at få set de film, der er nomineret i kategorien ‘Best Picture’ og dem som ellers markerer sig mest i de store kategorier. Indtil videre kan jeg krydse The Big ShortBridge of SpiesThe Martian, Steve Jobs, The Hateful Eight og The Revenant af på listen, men der er stadig en del film, der skal ses, før jeg er i mål. En af dem er Brooklyn.

Så i morgen tager jeg Stine under armen og smutter en tur i biffen. Jeg glæder mig i særdeleshed til at se filmen af to grunde: 1. fordi filmen er instrueret af John Crowley, manden bag Boy A, som jeg synes var helt eminent og 2. fordi Saoirse Ronan, der spiller den kvindelige hovedrolle (som hun også er Oscarnomineret for), skulle være ganske fantastisk i rollen som den unge Eilis, der er opvokset i Irland, men får mulighed for en ny og måske bedre tilværelse i USA. I husker måske Saoirse Ronan fra The Grand Budapest Hotel, hvor hun spillede den fine konditor Agatha. Jeg har ikke set i hende i så forfærdeligt meget andet end den, så jeg glæder mig til at se hende udfolde sig på det store lærred.

/ Sissel

Foto credit: Kerry Brown / Courtesy Twentieth Century Fox Film Corporation

8 kommentarer

 • Pernille

  Jeg synes virkelig den er fin! Den kan I godt glæde jer til. :)
  Og ja, hun er eminent i den rolle
  Kh Pernille

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sascha

  Jeg så den forleden og var bange for at blive skuffet fordi jeg læste og knuselskede bogen for nogle år siden. Men den er virkelig god – glæd jer!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg så den i går og det er en rigtig fin film der gjorde mig både rørt og glad. Det bedste ord jeg kan sætte på den er fin.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Hun var fortryllende i Goslings ‘Lost River’! En fantastisk, ung, spændende skuespillerinde!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sissel

   Fedt! Den har jeg ikke fået set endnu. Den må på listen :) Kh Sissel

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvis du elsker Greys og Skadestuen...