Smith + Mamet

Jeg glæder mig til: Spotlight

spotlight_plakat1

En af de nominerede i Bedste film-kategorien ved dette års Oscar-uddeling er det stjernebesatte drama Spotlight. Faktisk var filmen længe “the one to beat”, når folk talte om potentielle vindere i kategorien, men på det sidste er der vist ikke megen tvivl om, at det nu er The Revenant, der har lagt sig i førerposition.

Hvorom alting er, så glæder jeg mig rigtig meget til at se Spotligt, der har dansk premiere den 25. februar – ganske perfekt timing lige inden, Oscar-uddelingen finder sted.

Filmen fortæller den autentiske historie om, hvordan en gruppe af journalister på the Boston Globe afslørede en pædofilring blandt de katolske præster i Boston. På rollelisten vrimler det med solide navne; Michael Keaton, Liev Schreiber, John Slattery, Stanley Tucci, Mark Ruffalo og Rachel McAdams – de to sidstnævnte er der tilmed faldet nomineringer til i bi-rolle-kategoeirne.

Det tegner rigtig rigtig godt i min optik!

/Signe

4 kommentarer

 • Teresa

  Den lyder spændende!! *skriver på listen*

  Har I set The Big Short? Jeg skal ind og se den i aften. Joy var jeg VIRKELIG ikke imponeret af!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise

   Theresa, jeg har set The Big Short og var klart fan af den. Spændende og vedkommende historie og fantastisk cast. Joy var frygtelig – selv JL, som jeg normalt forguder, var frygtelig. Og det værste er, at vi fravalgte netop Spotlight for at se den. Så jeg glæder mig til den 25. feb.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maika

  Er der ingen af jer der ser den amerikanske “Gift ved første blik”? Der er lagt op til en god sæson!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Signe

   Stine gør! Men hun er netop smuttet på ferie, så der er ikke et indlæg lige på trapperne – men er sikker på, hun kaster sig over lidt omtale af programmet, når hun kommer hjem!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Smith + Mamet