Jeg glæder mig til: Spotlight

Følg med!

so me

Vi kan se, at der kommer flere og flere læsere til her på bloggen, og det er vi vildt glade for og beærede over. Af hjertet tak for at I læser med!

Udover de indlæg, vi udgiver på girlsonfilm.dk, kan I også følge med på vores Facebook-side “Girls On Film – blog” lige her! På Facebook deler vi nyheder, sjove facts, lækre billeder, gode trailers og meget andet guf fra film og TV-verdenen. I den forgangne uge har vi blandt andet glædet os over den nyeste trailer for Girls sæson 5 og moret os over den israelske George Clooney dobbeltgænger. Vi pipper også lidt inde på Twitter og hvis du ikke allerede følger os på Instagram, kan du gøre det lige her.

God weekend til jer alle!

/ Stine, Signe & Sissel

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg glæder mig til: Spotlight