Ambivalente følelser i forhold til "Hænderne fulde"

I dit TV i aften

Pretty-Woman

Jeg er så heldig også at have fri her mellem jul og nytår. Det er simpelthen ren lykke at kunne bruge dagen på at nusse rundt og gøre klar til nytårsaften (som skal holdes hos mig, James Bond tema and all), løbe en tur, smutte en tur i biffen helt solo og så selvfølgelig se lidt flow-TV.

Min aften kommer til at forløbe med Den store jule- og nytårsbagedyst kl. 20.00 på DR1. Har man efterhånden fået fnidder af Mette Blomsterberg (I feel you!), kan man zappe over på DRK og se Martin Scorseses gangsterdrama, Gangs of New York, stedet. Jeg overvejer stadig at skifte Blomsterberg ud med DiCaprio… Vælger man Bagedysten kan man blive på kanalen og kl. 21.55 se (ja, gense er det jo nok for de fleste) en af vores chick flick favoritter, Pretty Woman, med all time 90’er flødebolle Richard Gere og pæne Julia Roberts. Ja, den film behøver vist ikke nærmere introduktion.

/ Sissel

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ambivalente følelser i forhold til "Hænderne fulde"