Vindere af konkurrence - 4. søndag i advent

Glædelig jul fra Girls On Film

tumblr_meiwlxthp41ral3gmo1_500

Så oprandt den store dag, og endnu vigtigere, juleferien er sat ind. Det trængte vi i den grad til. Så skal der slappes af, spises julemad og selvfølgelig ses en masse julefilm på sofaen. De sidste par år er vi kommet med vores bud på de ultimative julefilm og det skal i selvfølgelig heller ikke snydes for i år.

Klassikerne fra da vi var børn

Home Alone – ret godt klaret at en familiefilm med 23 år på bagen stadig kan underholde. Vi elsker ballademageren Kevin McCallister og hans kamp mod ‘the wet bandits’.

Disney’s Juleshow – but of course! Man kan efterhånden disse Disney klassikere på rygraden, men ingen jul uden det ikoniske juleshow.

juleshow_mickey

De ikke så julede klassikere

Groundhog Day – det er svært ikke at elske Bill Murray i rollen som den ironiske vejrvært, Phil, der bliver fanget i en tidslomme i Punxsutawney, Pennsylvania. Ikke en udpræget julefilm, men en af dem der altid ruller over skærmen i juleferien.

The Nightmare Before Christmas – en lidt untraditional julefilm, men ikke desto mindre er Tim Burtons film på listen med sin anderledes fortælling, humor og de mange fine detaljer i animationen.

The_Nightmare_Before_Christmas_by_sugarkoma

De nyere skud på stammen

The Holiday – fin romantisk komedie pakket ind i lækker julestemning med et lige så lækkert cast.

Love Actually – en film vi kan se igen og igen! Vi er særligt store fans af Hugh Grant i rollen som den britiske premierminister, David, og det bliver kun bedre når han kaster sig ud i nedenstående dans.

Glædelig jul fra alle os til alle jer!

/ Sissel, Stine og Signe

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vindere af konkurrence - 4. søndag i advent