Glædelig jul fra Girls On Film

Ambivalente følelser i forhold til “Hænderne fulde”

93417314.0.0

Selvom jeg så rigtig mange (som i rigtig rigtig mange) afsnit af Hænderne fulde (eller Full House som den rigtigt hedder), da jeg var barn, må jeg indrømme, at jeg har det ambivalent med, at serien vender tilbage. Altså den er jo virkelig indbegrebet af en 90’er-serie, og er den nu egentlig så god set med nutidens øjne?

På den anden side bliver det lidt skægt at se, hvordan serien falder ud. Altså det er jo ikke ligefrem fordi, man sidder tilbage med en masse ubesvarede spørgsmål, som man sammenlignet gør med den nye sæson af Twin Peaks, vel? Men jeg er alligevel for nysgerrig til at lade være, og jeg bliver nok “nødt til” lige at tjekke det første afsnit ud, når serien får premiere på Netflix til februar. Hvad med jer?

I pressemeddelelsen står der følgende:
“I Hænderne Endnu Mere Fulde får vi et gensyn med dyrlægen D.J. Tanner-Fuller (Candace Cameron Bure), der for nyligt er blevet enke og bor i San Francisco. D.J.’s lillesøster og upcoming musiker Stephanie Tanner (Jodie Sweetin) og barndomsven og nu enlig mor Kimmy Gibbler (Andrea Barber), samt Kimmys livlige teenagedatter Ramona (Soni Nicole Bringas) – flytter alle ind for at hjælpe D.J med at tage sig af hendes tre sønner – den rebelske 12 årige Jackson (Michael Champion), den neurotiske 7 år gamle Max (Elias Harger) og den helt nyfødte Tommy jr. (Messitt Twins). Der vil også være en række gæsteoptrædener, hvor vi kan glæde os til blandt andet at se John Stamos (Jesse Katsopolis), Bob Saget (Danny Tanner), Dave Coulier (Joey Gladstone, Lori Loughlin (Becky Katsopolis) og Scott Weinger (Steve Hale).”

mary_kate_ashley_olsen

Desværre lader det ikke til, at hverken Mary-Kate og Ashley Olsen dukker op i serien. Men de to modeprinsesser er nok heller ikke så meget i pengemangel, at de har brug for at medvirke i serien. ;).

/Stine

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Glædelig jul fra Girls On Film