Tarzan = Alexander Skarsgård

13. december – adventskonkurrence

Girls-Season-4-Poster3

SELVFØLGELIG kommer vi ikke udenom at lade en af adventskonkurrencerne handle om en anden gruppe af vores yndlingsdamer fra New York, nemlig Hannah, Shoshannah, Marnie og Jessa. Vi har efterhånden fulgt de 4 damer og deres skiftende mandlige sidekicks i over tre år. Det der i første omgang tiltrak os ved Girls var seriens direkte tone og realistiske portrættering af unge kvinder og de problematikker, der opstår, når man er ved at finde sit ståsted i tilværelsen.

Dunhams ublu tilgang er, udover at være et forfriskende pust, også med til at skabe pinefuldt tåkrummende situationer og vi har siddet og grummet os utallige gange. Derfor skal dagens konkurrence selvfølgelig handle om netop dette. Personligt synes vi, at Marnies optræden til festen hos Charlies nye firma i sæson 2 kandiderer til en af de mest akavede scener.

Alt I skal gøre for at deltage i konkurrencen er at svare på, hvilket situation i Girls I synes er den mest tåkrummende. Skriv jeres svar som kommentar på dette indlæg og vi trækker lod om to abonnementer til HBO Nordic torsdag d. 17. december kl. 11.00.

Worst-Karaoke-Marnie-Girls

24 kommentarer

 • Cæcilie

  Hos mig handler det igen om Marnie. Men det er hendes optræden til Hannahs fødselsdag. Hannah har flere gange gjort det helt klart, at hun ikke ønsker at synge. Men det vil Marnie, så hun inviterer alligevel Hannah op på scenen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe H

  Jeg er helt enig. Den hvor Marnie synger for Charlie er klart den mest pinlige. Men også Marnies egen sang + video er alt alt for sjov! (I’m not aware of so many thing, I know what I know, If you know what I mean) :joy:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Jeg har faktisk aldrig fået set Girls, men jeg har på fornemmelsen, at jeg ville være vild med serien. Et abonnement på HBO kunne jo være startskuddet til at komme i gang med Girls :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Jeg synes helt klart at det er i sæson 1 episode 4 hvor Hannah får en meget touchy chef. Hun ender så med at konfronterer ham og putter hans hånd på hendes bryst, men han begynder at grine. Hun bliver derefter meget fornærmet og truer med at sagsøge ham. Hele den scene er totalt cringy

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille I

  Ej, jeg synes simpelthen det er den scene, hvor Hannah sammen med sin teenage-elev tager ned for at blive piercet. Så ender hun med ikke selv at gøre det, haha! Simpelthen så upassende en situation.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Åha det er tåkrummende hele tiden. Marnie forhold med booth hvor hun leger hostess til hans fest (eller hvad hun nu har gang i) men han slet ikke mener de dater. Hun har så tit de her vrangforestillinger/ønsketænkning om hvordan virkeligheden forholder sig med de forskellige fyre (det har de vist alle) Og det er sgu noget jeg også kan nikke genkendende til fra da jeg var lidt yngre. Denial Denial :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophie P.

  Scenen hvor Marnie slår op med Charlie under sex og han stadig er inde i hende. Jeg krummer tæer ved tanken!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke

  Girls er min absolutte yndlings serie. Vender hele tiden tilbage til den, og hvor er der bare mange tåkrummende øjeblikke, som man på det ene eller anden måde selv kan relatere til. Det mest tåkrummende øjeblik, jeg lige kommer i tanke om er i 4. sæson. Hannah kommer jeg hjem fra Ohio, og møder Adam og Mimi-rose i hendes lejlighed. Hannah NÆGTER selvfølgelig at forlade lejligheden. Mens hun opholder sig i lejligheden kommer alle pigerne forbi for at hjælpe hende. Åh, det er så ydmygende for alle parter

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Årh, der er så mange – og det er jo lige præcis det helt fantastiske ved den serie! For mig handler det om den scene, hvor alle pigerne er i sommerhus, og Hannah insisterer på at cykle ind til byen i bikini, fordi “det er sådan, man gør herude” – men efterfølgende ikke må blive lukket med ind i butikkerne pga manglende påklædning og derfor må stå og vente udenfor… Og for lige at forværre situationen endnu mere, så kommer Elijah og hans nye venner da lige forbi!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Det er svært at vælge den mest tåkrummende scene, da der er SÅ mange pinlige øjeblikke i Girls. Men jeg synes det er ganske forfærdeligt og tåkrummende, da Marnie slår op med Charlie imens de har sex. Åh, hvor er det skidt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hope

  Jeg har faktisk ikke set serien, men den er på min to do liste

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Yasmin

  Jeg har faktisk aldrig fået set Girls! Ja, jeg ved det godt. Den ér ellers også på listen over must-see serier for mig! Derfor håber jeg også at være den heldige vinder, så jeg endelig kan komme i gang :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helena

  jeg kan seriøst ikke vælge en! jeg både knus-elsker og hader girls på samme tid, fordi det altid får mig til at sidde på kanten af sofaen og spænde i alle muskler – især fordi det bare SÅ meget kunne ske i virkeligheden, modsat fx Klovn, som jeg bare synes er lidt tosset og ikke nær så pinligt :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Naja

  Uhh, der er mange at vælge imellem, men da Shoshanna stadig er jomfru og ender i en diskussion med en fyr, der ikke vil have sex med hende fordi hun stadig er jomfru og jomfruer bliver for ‘klistrende’.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  For mit vedkommende er det uden tvivl der, hvor Hannah daffer rundt i bikini i et helt afsnit!!! Det er så unormalt, upassende og tåkrummende på mange måder, men samtidig også helt fantastisk :) Elsker den serie – når man selv er midt i 20’erne og endnu ikke helt har fanget, hvad der skal blive af én, så er den her serie altså guld.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Hansen

  Bah, har slet ikke fået set denne serie endnu :-( Har ellers på fornemmelsen, at jeg vil elske det. Burde måske investere i et abonnement!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lou

  Har desværre aldrig fået set Girls, men kunne godt tænke mig det..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  Ja, der er mange gode kandidater at vælge mellem, men for mig er der intet der slår scenen i seriens allerførste afsnit, hvor Hannah har taget stoffer, tager hjem til forældrene, laver en scene, går kold og må lægges i seng af forældrene. Jøsses, SÅ pinligt jo, kan næsten ikke holde det ud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • NannaLu

  Åh jeg elsker Girls! og den serie er jo proppet med tåkrummende øjeblikke, så det er næsten umuligt at vælge. Men hvis jeg skal nævne én scene, så må det være i sæson 1 hvor Jessa og Marnie er hjemme hos en mand de har mødt i byen, og Marnie kysser Jessa mens den stakkels mand desperat prøver at være med – men de holder ham udenfor. Og så kommer de til at vælte et glas vin på hans gulvtæppe og hans reaktion er at få et kæmpe hissy fit og at råbe op om hans $10000 rug, og at det ikke er fair at han bliver holdt udenfor. Den reaktion er bare så cringe worthy! haha, stakkels mand

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne P

  Da jeg i forvejen ser for mange serier, må jeg vist lige vente en omgang m at starte på girls, men den er klart på min to watch liste…. Og m et HBO – abonnement ville det blive lidt nemmere:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann

  Jeg kan kun tilslutte jer scenen med Marnie, der optræder. Det er (næsten) lige så tåkrummende som Frank i Gift Ved Første Blik sæson 2 til brylluppet…

  En anden scene, der ikke er decideret tåkrummende, men mere ubehagelig er afsnittet med Lena, der renser ører, og hvor vatpinden kommer for langt ind… Skrig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie Schultz

  HAHAH elsker den serie! Kan slet ikke vente til den nye sæson udkommer :-D

  Den mest tåkrummende scene jeg lige kan komme i tanke om, er ligesom nogle andre også har nævnt, den hvor Hannah får den “upassende” chef, til at røre ved hendes bryst. Åh nej altså. :-D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annette J

  Har ikke set serien (desværre), men en oplagt mulighed med et abonnement på højkant.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla F

  Der er så mange tåkrummende scener i serien, og det er derfor, jeg elsker den! Helt enig i Marnie-scenen! Det var bare så malplaceret og akavet (og liiiidt synd for Marnie. Kun lidt).

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tarzan = Alexander Skarsgård