Stream fire gratis film fra årets CPH:DOX!

Gift ved første blik…

Skærmbillede 2015-11-17 kl. 20.57.06

…og skilt ved det næste, fristes man næsten til at sige.

Vi er ivrige seere af DR1 dokumentarserien og særligt denne sæson har dannet grobund for megen diskussion her på bloggen, også i kommentarfeltet (det er så dejligt, når I giver jeres besyv med!). Efter aftenens afsnit føler vi igen trang til at sige: “Vi bliver nødt til at snakke om Gift ved første blik“. Særligt Lene og Pouls (ikke-eksisterende) forhold var et stort samtaleemne, da Stine og jeg under programmet skrev sammen og det affødte blandt andet kommentarer som de følgende:

Sissel: “Poul skal ind i kampen nu! Jeg synes, de var sådan et godt hold i starten.”

Stine: “Ja men det bliver nok svært at starte ægteskabet op med en post-Roskilde depression. Kold start!”

Sissel: “Sandt! Jeg synes bare at Poul skider på præmissen for hele programmet ved at give op på den måde. Ideen er jo netop at se, hvad de 5 uger kan føre med sig. Og give det en chance selvom oddsene måske er imod en.”

Stine: “Ja hvordan kan Poul regne med at have følelser allerede nu. Han har nærmest ikke set Lene i en uge?! Åh nej, nu ringer Poul.”

Sissel: “Igen tager Lene teten.”

Stine: “Det er pinligt for ham. Lene synes nærmest, det er tragikomisk!”

Sissel: “Han kan ikke engang forsvare sig selv!”

Stine: “Vi bliver nok nødt til at mødes” .. Ej Poul! Det er dårlig stil.. Nærmest ligeså slemt da Berger slog op med en post it i SATC. Har lyst til at sende en ordentlig sjus til Lene.”

Sissel: Han har nada balls! Og ja, en kæmpe sjus til Lene!

Stine: “Rødvin og Taylor Swift, Lene.. det er kuren!”

Sissel: “Wow! Poul har virkelig intet lært!”

Stine: “Poul er bare ego nu, han vil bare have gratis terapi”

Kan I nikke genkendende til vores kommentarer? Vi behøver vist ikke nævne det, men PS: TEAM LENE!!

/ Sissel & Stine

18 kommentarer

 • Kristine

  Åh, godt ramt. Poul er indbegrebet af alt, der er i vejen med single mænd i 30’erne.
  Konfliktsky, vægelsindet, alt for høje forventninger og ego.

  Jeg var så meget Team Lene efter afsnittet igår.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sissel

   Man kunne næsten ikke være andet end Team Lene efter den omgang! :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Blond

  Jeg håber, at Lene siger nej til at fortsætte. Som hun selv siger: “Hvad får jeg ud af det nu?”. Men hun virker faktisk, og jeg trækker alle mine tidligere ord tilbage, som et stort og omsorgsfuldt menneske, der godt kan se ud over sine egne behov. Derfor tror jeg, at hun vil “hjælpe” (stakkels) Poul …

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sissel

   Ja, lige dét spørgsmål er vi også lidt vægelsindede omkring. For hun ‘burde’ sige fra, men på den anden side vil vi også gerne se, hvad en eventuel fortsættelse kan føre til og som du siger, så tror vi også godt at Lene kunne Lene finde på at sige ja.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har hele tiden holdt med Lene og syntes at Poul var for vattet;-) Jeg kom med en lille spådom i starten af programmet og failede max – men min spådom om Lene og Poul holdt!;-) Prøv evt. at læse mit blogindlæg om Gift ved første blik… : http://hjertestreger.dk/om-gift-ved-foerste-blik/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stine

   Sejt Astrid. Men jeg kan se du ikke har tippet på Randi og Niels som et par, der holder hele vejen. Der er jeg nok lidt uenig men lad os se :) KH Stine

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Jeg kan sagtens følge jer! Har simpelthen set mig så sur på Poul. Haha :D

  Nå, men jeg vil egentlig høre om i følger med i nogle af de programmer DR3 sender i forbindelse med deres kærestesorgstema? Jeg synes personligt Hjertestop er en ret fin reportageserie, som virkelig formår at røre mig dybt – selvom jeg på ingen måde har kærestesorger for tiden. Jeg synes det er rigtig godt tv. Jeg føler virkelig, at jeg kan mærke de medvirkendes smerter på min egen krop, og dét synes jeg fortjener en kommentar og et kig, hvis man ikke har set det endnu :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sissel

   Hej Maria, jeg (Sissel) har ikke selv set de andre programmer, men det lyder som om de er værd at tjekke ud. Tak for tippet :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stine

   Jeg har set to afsnit af Hjertestop og synes, det er super godt. Bortset fra at hver gang der er er et klip med hende, der bor i bofællesskab, får jeg lyst til at gøre hovedrent hos hende ;). KH Stine

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • anna

  poul fortsætter ikke med lene fordi han ikke tænder nok på hende og hendes personlighed.længere er den ikke.
  han ville slippe nemera fra folks fordømmelse hvis han sagde det direkte, men det evner han ikke.moden som en 14 årig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Synes Poul var så vattet i dag – og som en anden kommenterer, klassisk singlemand i 30erne (baseret på mange års observationer :)). Synes Lene faktisk håndterede det virkelig godt, meget velformuleret. Og stort af hende at hun gider bruge mere tid på ham.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Jeg ELSKER jeres sms-korrespondance! Og jeg kan kun give jer ret!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Zubair

  Altså nu når jeg ser afsnit 6 og med det man har set i tidligere afsnit er det da overhovedet ikke så entydigt som i gør det til. Poul og Lenes forhold begynder jo med at hun tåge snakker om hvorvidt de snakker sammen. Hun itvivlsætter hans intellekt direkte på landsdækkende tv, så som jeg ser det får hun jo bare igen ved, det soleklart givet dårlige stil, at slå op over telefon. Men selv der afsløre hun gentagne gange sin disrespekt for ham som menneske ved at gøre det til en komisk handling at han føler som han føler.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stine

   Hej Zubair. Hvis du læser nogle af vores tidligere indlæg om Gift ved første blik, kan du se, at vi også har været kritiske over for Lene. Så hun er ikke perfekt. Vi synes bare Poul skylder hende at give eksperimentet de fem uger, som han har commited sig til.. :) KH Stine

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mikkel

  Nå så blev Poul endelig trukket frem i lyset. Som jeg har sagt tidligere så er han mentalt lig en teenager hvilket også bliver understreget af hans årsag til at de skal “slå op”. Men virkelig fedt comeback af Lene. Hun får virkelig udstillet hvor ureflekteret han er – hvilket jeg synes var helt fair. Hvis man skal konkludere lidt på det match, så forstår jeg simpelthen ikke hvordan “programmet” er kommet frem til at de skulle sættes sammen. Det var dog interessant at se Pouls samtale med kammeraten – han virkede da allerede som et meget bedre match med Lene end Poul! :) Som den eneste mandlige kommentator i 30’erne på denne tråd så er min konklusion på seriens mandlige deltagere: Hvis man klæder sig (og bor) som en teenager, så er man nok også mentalt på niveau med en teenager :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stine

   Ha ha Mikkel! Min tese er at programmet er gået efter at sætte to Vesterbro “hipstere” sammen. Jeg synes de virkede som et super godt par i starten, men der er nok nogle dybereliggende issues på spil her. Lene er ikke perfekt i det her men Poul har godt nok givet lidt for let op. Og vi er enige ang. Pouls ven :) KH Stine

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stream fire gratis film fra årets CPH:DOX!