Anmeldelse: Beasts of No Nation

Jennifer Lawrence og Bradley Cooper spiller sammen i den lovende film “Joy”

Jennifer-Lawrence-Joy-Movie-Poster

Vi kan sgu godt lide hende Jennifer Lawrence her på bloggen! Og ham Bradley Cooper er da heller ikke helt dum ;). Nu skal de igen spille sammen i en ny film med titlen Joy, som er instrueret af selveste David O. Russell. Samme instruktør, som står bag Silver Linnings Playbook og American Hustle – også med Lawrence og Cooper i hovedrollerne. Allerede der lover det godt, synes jeg!

Joy-2

I Joy er Lawrence (endnu en gang) castet som en viljestærk kvinde, der prøver at gøre sig fri af samfundets normer. Filmens bygger på den virkelige historie om kvinden Joy Mangano, som opfandt ‘the miracle mop’, der blev en meget succesfuld forretning. Jeg er umiddelbart ret begejstret for det jeg ser i traileren – hvordan har I det? Hvis filmen er vellykket så kunne det måske afføde en Oscar-nominering til Lawrence.

Joy er en julefilm og får premiere i de danske biografer den 25. december.

/Stine

5 kommentarer

 • Hope

  Den ser så godt ud

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natasha

  Åhhhh, jeg så godt traileren da de lagde den på youtube. Det er seriøst smart at abbonnere deres kanal, så man ser dem med det samme, men også lidt øv når man er hooked og så skal vente flere måneder – jeg glæder mig seriøst så meget til at se den! :D :D :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stine

   Smart trick :). Ja men tro mig – julen er der fræ du aner det :) Lad os håbe filmen kan leve op til forventningerne :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Natasha

   true!!
   Ja, lad os håbe det. Nu håber jeg ikke jeg jinxer noget, men jeg tænker umiddelbart at det ikke kan gå helt galt når det er med Jennifer Lawrence ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Anmeldelse: Beasts of No Nation