Steel Magnolias - en film man SKAL have set?

Patti Smiths “Just Kids” bliver til tv-serie

justkids-famousportraitHvis I har læst med på bloggen det sidste års tid, har I nok opdaget, at jeg elsker New York. Derfor flyttede jeg også til byen i tre måneder i efteråret for at udleve min drøm om at bo i verdens bedste by (for en periode i hvert fald).

Som den New York-elsker jeg er, har jeg selvfølgelig også læst Patti Smiths selvbiografi Just Kids, der handler om hendes opvækst og ikke mindst hendes tid i New York med sin ven fotografen Robert Mapplethorpe. En fantastisk bog, som jeg virkelig blev grebet af. For kort tid siden kom det frem, at bogen nu bliver til en tv-serie produceret af Showtime med manus af Patti Smith og John Logan (Penny Dreadful). Jeg er virkelig spændt på at se resultatet – er I også det!?

004-patti-smith-theredlist

Jeg var faktisk også så heldig at opleve Patti Smith spille et par numre live, da jeg var i New York. Det kan du læse mere om her.

2 kommentarer

 • Helene

  Jeg ELSKER den bog – er meget meget spændt på at se hvem der skal spille Patti, hvis det her bliver til noget. Ved du hvor den vil blive sendt? (HBO, Netflix…)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stine

   Hej Helene. Ja det bliver godt nok spændende at se. Nej ved det ikke endnu, da serien pt kun er i præproduktion.
   Jeg lover en update, når vi ved mere :). KH Stine

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Steel Magnolias - en film man SKAL have set?