Fear The Walking Dead - nu på HBO Nordic

Kom nuuuuu, Suits (og Netflix)!

maxresdefault1

Ej, mand – er jeg den eneste, der savner Suits? Jeg var rigtigt glad, da Netfix fik den på repertoiret, men please kunne de ikke snart få de nye sæsoner også? Jeg liker serien på Facebook OG insta – plus jeg følger alle skuespillerne (hej hej nørd/taber-Signe!) og har allerede fået alt for mange spoilers smidt i hovedet. Heldigvis uden at have fanget den større sammenhæng mellem det ene og det andet, men lidt afsløringer kan man jo ikke komme udenom.

Netflix, hvis I læser med – hvornår får vi mere af Harvey og co?

/Signe

4 kommentarer

 • Cæcilie

  Ja. Sådan har jeg det desværre med rigtig mange serier. Det er utroligt, at man skal vente så længe… Hilsen nørden der også følger Sarah, Meghan og Patrick.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Signe

   Ha, fedt at du insta-nørder sammen med mig (indsæt selv abe med hænderne for øjnene emoji)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Joy

  Jeg er også dagligt inde og kigge om der er kommet flere sæsoner….men øv. Synes Netflix er langt bagud med mange serier.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fear The Walking Dead - nu på HBO Nordic