Pretty Woman på Plænen

Vi anmelder og udlodder billetter til “Mission: Impossible – Rougue Nation”!

mission-impossible-rogue-nation-poster-tom-cruise

Som den opmærksomme læser nok vil have bemærket, er actiongenren ikke den vi bevæger os mest ud i. Men nogen gange kan det, for selv den mest indie- og chick flick-elskende filmnørd, være en dejlig afveksling at komme ind og se en film med godt gang i den. Som den franske instruktør Jean-Luc Godard sagde: All you need to make a movie is a girl and a gun. En formel som Mission: Impossible-filmene også med stor succes følger.

I går tilbragte vi så 2 hæsblæsende timer i selskab med Tom Cruise i skikkelse af Ethan Hunt. I Mission: Impossible – Rogue Nation, den femte film i rækken, arbejder Ethan stadig for det tophemmelige IMF (Impossible Missions Force), men han får sin sag for, da han erfarer, at Syndikatet, en international, forbryderisk organisation, er på sporet af IMF agenterne, som de har tænkt sig at udrydde en efter en.

MI5-C_290c

Udstyret med popcorn og cola sank vi ned i de bløde biografsæder, men filmen satte igang med en in media res begyndelse af en kaliber, der hurtigt fik os op af sæderne igen og så kørte det ellers derudaf. Vi har med 2 timers adrenalinpumpende, god underholdning at gøre og en hr. Tom Cruise der står skarpt som altid (bliver den mand ikke ældre? – apropos vores post på Facebook forleden). Vi kan ikke undgå at lade os imponere af at den 53-årige skuespiller fortsat laver alle sine egne stunts.

Simon Pegg er eminent i rollen som den lidt nørdede, antihelt Benji Dunn, og han er med til at give filmen et komisk twist, der gjorde, at vi smågrinte flere gange undervejs i filmen. Vi var også vældig imponerede af den svenske skuespillerinde Rebecca Ferguson i rollen som den hårdtslående agent Ilsa Faust (en noget anden type rolle end Queen Elizabeth i tv-serien The White Queen). Godt at se en interessant kvinde i en agentfilm som (bogstavligt talt) giver mændene baghjul!

tom

Mission: Impossible – Rogue Nation er god gedigen actionunderholdning, og vi havde en virkelig super aften i selskab med Tom Cruise og co. Vi giver filmen 5 stjerner ud af 6 og en kæmpe anbefaling med på vejen.

OBS! Konkurrencen er slut!

Vi synes selvfølgelig også, at du skal have mulighed for at opleve filmen, og vi udlodder derfor billetter til 3 heldige vindere samt særlige Mission Impossible spionkuglepenne med indbygget HD Video recorder (hvor sejt er det ik lige??!!), så du kan lege Ethan Hunt (eller Ilsa Faust) hjemme i privaten samt et lækkert Mission Impossible IPAD-cover til én heldig vinder.

Vi udlodder følgende præmier:
1. præmie: 2 billetter til Mission Impossible – Rogue Nation + 1 spionkuglepen + 1 IPAD cover.
2. & 3. præmie: 2 billetter til Mission Impossible – Rogue Nation + 1 spionkuglepen.

Deltagelse:
For at deltage i konkurrencen skal du svare på følgende i kommentarfeltet: Hvilken Tom Crusie-filmrolle gennem årene er din favorit og hvorfor? Vi trækker lod blandt alle besvarelserne.

Vi skal have dit svar senest mandag den 3. august kl 24.00.

/Sissel og Stine

Dette indlæg er sponsoreret af UIP.

OBS! Konkurrencen er slut!

41 kommentarer

 • Katrin

  Min yndlingsfilm med ham er nok “En vampyrs bekendelser” – fordi han ser så anderledes ud i den rolle og spiller godt sammen med Bad Pitt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine Lyngbæk

  Den er svær bliver nok nødt til at vælge flere :-)
  – Cocktail
  – Far and Away
  – Jerry Maguire
  og Mission Impossible filmene!
  Krydser for, at jeg er den heldige vinder, da min far er meget glad for Mission filmene :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nathalie N.

  Jeg må hælde til den gode gamle klassiker Top Gun! For mig var den mit første møde med Tom Cruise, og jeg var helt solgt nærmest efter første scene med ham. Håber jeg vinder, for Mission Impossible-filmene har bestemt heller aldrig skuffet! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Tom Cruise havde aldrig været min favorit, da hans “too much”-attitude uden for skærmen smittede af på mit indtryk af ham som skuespiller. Men rollen som Les Grossman i “Tropic Thunder” var for meget på den fede måde, og siden har Tom C fået en lille plads i mit filmhjerte :blush:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina Mikkelsen

  Frank T.J. Mackey i Magnolia – fordi det er en rolle, hvor han smider det pæne image og tager lidt pis på sig selv og sin status som superstjerne og kvindebedårer – og samtidig virkelig udfolder sig som karakterskuespiller. Men han gør det nu også meget godt som actionman;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • natasha

  Altså personligt synes jeg hans rolle i Rain Man er fantastisk. Han starter som en ego prick og ender med at få et (om end kompliceret) forhold til sin bror. Og så er selve filmen jo en evergreen.

  Jeg krydser fingre for at jeg vinder for min mor er helt vild med Mission Impossible filmene :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nynne

  Jeg har efterhånden set mangle Tom Cruise-film, men jeg har endnu ikke set ham i en rolle, der slår Top Gun! Har genset den et par gange, og den holder altså stadig max!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Terese

  Jeg er nok mest vild med Tom Cruise i Mission Impossible-filmene – så jeg glæder mig til at se den nye! (Det kunne i øvrigt være mega sejt at have sådan en spion-kuglepen!) :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna B

  Jeg må indrømme, at jeg ikke har fået set så mange af hans film. Jeg synes dog, at han var ret god i ‘Ghost Protocol’ eller ‘Knight and Day’ :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har langt fra set alle Tom Cruises film, men af dem, jeg har haft fornøjelsen af, må det blive Top Gun. Den holder altså!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Altså jeg kan slet ikke stå for ham i Top Gun. Min yndlingsfirserfilm <3 Men derudover elsker jeg hans komiske timing i Edge of Tomorrow.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Naja

  Jeg er normalt ikke den store Cruise fan, men som barn af 80’erne, så er han jo ikke til at komme udenom. Jeg er dog ikke i tvivl om at min ubetinge favorit rolle er i Magnolia, hvor jeg for første gang så en anden side af ham.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • morten christiansen

  Helt sikkert Edge of tomorrow, da det er en super fin moderne actionfilm.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • malene jacobsen

  Uden tvivl Born on the fourth of July! Mest fordi han ikke er heeelt så pretty-boy agtig og yder en fabelagtig indsats

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Jeg bliver nødt til at være old school og sige Top Gun – efter den film har der altid været plads til Tom på min divaneser ❤️ Behøver jeg sige hvorfor?!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Ej og så må jeg altså også lige smide en stemme på Eyes Wide Shut, en af hans klart undervurderede film fra mit synspunkt… ja den er lidt weird, men skisme os’ temmelig sexet…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • stina christensen

  helt klart cocktail, rigtig god “pigefilm” :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette Juul Dalby

  Mission impossible 2. Elsker starten hvor han rock climber og hænger helt zenagtig på kanten ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Asta

  Min favorit Tom Cruise-film er og bliver Top Gun, og selvom han har lavet mange andre og gode film siden, så holder den stadig max. Men jeg vil gerne se om han kan leve op til det i den nye Mission Impossible

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne D

  Favoritrollen er klart Stacee Jax i Rock of ages :) (favoritfilm er en anden sag og her er Magnolia bestemt et højdepunkt, og så har jeg et lidt blødt punkt for den imo undervurderede Edge of tomorrow).

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rasmus

  Magnolia. Fordi det var den første film, han lavede efter Eyes Wide Shut, hvor Kubrick pressede ham, men hvor det var Nicole Kidman, der leverede den store præstation. Tom tog revanche i Magnolia! Muligvis også hans bedste garn i en film.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Signe

   Hej Rasmus. Du er en af vores vindere – men det virker ikke som om, din mail fungerer? Vil du ikke sende os en mail på bloggirlsonfilm@gmail.com med din adresse? Tak, vh. Signe

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kim K.

  Som Chief John Anderton i Minority Report. Fordi det er en yderst intens og spændende film, og han spiller den jagede mand godt og uden så mange dikkedarer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • charlotte mørck

  Minority Report er den film, hvor Tom Cruise er allerbedst. Hele universet i filmen er gådefuldt, og fremtidsskildringen er fantasifuld. Hele historien er fundamentalt spændende og udfordrende at følge

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Cocktail; da mit teenage-pigehjerte var en sucker for Cruises evige drengede charme. Men på actionsiden M I P filmene.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Sofie

  Jeg synes, at han er ret genial i Collateral (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ANONOYM07

  Hans præstation i Rain man slår dem alle. Men filmen i sig selv er også bare genial :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise O

  Uh det er svært at vælge helt generelt er han jo en dygtig skuespiller.
  Men den udvikling han gennemgår i Rain Man viser virkelig hvor dygtig en skuespiller han er, så derfor må det være min favorit film med Tom C.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia M Hansen

  Udover mission impossible er det rainman synes han spiller så godt i den rolle og over for dustin hoffman de er et godt match

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natassia

  Jeg har er svagt punkt for Top Gun, kultfilm!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Jakobsen

  MIn yndlingsfilm med Tom Cruise har og vil altid være “Cocktail”.
  Grunden til dette er, at det er en af de første film med Tom Cruise, jeg kan huske at have set med min mor. Derefter har netop denne film altid sørget for en god aften i hendes selskab. Kunne man ønske sig mere end sin mor og søde Tom?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Allan Klitgaard

  Jeg er mest til MIssion Impossible serien.. Mest fordi Tom løber utrolig meget.. Og INGEN ser bedre ud når der løbes end Tom Cruise :joy:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Franz

  I rollen som Austin Powers!!
  Ej, har altid haft stor respekt for at han er sin egen stuntmand så film som mission impossible 1 og 2 var altså ganske underholdende da jeg var teenager. Forleden blev jeg dog overrasket “edge of tomorrow” som vitterligt i action og hvor Tom Cruise leverede som lidt af en antihelt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja v

  Ethan Hunt er min favorit rolle til hr. Cruise. Elsker den hårdtslående action og hans charmerende smil. Især i 2’eren er han god

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Cocktail (og Top Gun). Ej men han var da bare så sød dengang. Og selvom han stadig ligner sig selv, så ligner han altså samtidig bare slet ikke sig selv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristin Petersen

  Top gun, elsker jo mænd i uniform og musikken er så god:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Daisy Hilbrands

  Magnolia, fordi han viste han godt kunne andet end at spille actionhelt eller charmeboy

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise Christensen

  Cocktail, da det er en deeeejlig tøsefilm!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone Olsen

  Helt sikker “Rain Man”! Det er så rørende hvordan de to brødres forhold udvikler sig i løber af filmen, det er en favorit hver gang:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Gry

  Hej
  Min yndlingsfilm med Tom Cruise er Rain Man – den er han ret genial i.. i det hele taget er den film ret genial. Så min yndlings Tom Cruise karakter må være Charlige Babbit.
  Men Tom Cruise er også genial når han løber. Det er han god til. Han er også god til at drikke Coctails, og til at være til maske-bal. Og alt sammen selvom han har EN fortand, der sidder lige midt i hans smil. Meget imponerende…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Cecilie

  Tom Cruise er og bliver bare en af de skuespillere som jeg virkelig ikke kan lide. Hvordan han har vundet så stort indpas i de amerikanske filmhjerter er mig en gåde. Når det så er sagt, bliver jeg nødt til at bukke mig i støvet for hans rolle som Charlie Babbit i Rain Man. Han og Hoffman har eminent samspil og det er en film jeg gerne ser igen og igen. :-) Jeg vil gerne give Cruisen mere credit men så må han lige bevise sit værd i den nye film ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pretty Woman på Plænen