Anmeldelse: I dine hænder

Ugens Girl Crush: Den super sjove Amy Schumer

1396277014165.cached

Jeg må indrømme, at jeg indtil fornyelig ikke rigtig havde fået øjnene op for den amerikanske komiker og skuespillerinde, Amy Schumer. Det ændrede sig, da jeg så nedenstående video (som du måske allerede har set på vores Facebook-page), hvor Amy er gæst hos Ellen. Sjældent har jeg oplevet noget så sjovt! Amy er simpelthen så hylemorsom og selvironisk, og Ellen DeGeneres er flad af grin under hele interviewet, som nærmest bliver forvandlet til et et Amy Schumer one woman show. Elsker hendes betragtninger om Hollywood og ikke mindst hendes popcorn-indrømmelser!

Amy Schumer har sit eget comedy show Inside Amy Schumer på Comedy Central, som jeg ikke har fået tjekket ud endnu. Derudover har hun spillet mindre roller i diverse serier så som Louie, Girls og 30 Rock, men til sommer er hun faktisk hovedrolleaktuel i filmen Trainwreck, som er instrueret af Judd Apatov (producer af Girls). Amy Schumer har skrevet manuskriptet til filmen, som jeg ud fra traileren vil karakterisere som en satirisk rom-com. Jeg skal helt sikkert se den! Go Amy!

Elsker I også begyndt at elske Amy Schumer?

4 kommentarer

 • Teresa

  OMG den film ser sjov ud!! Ved I om den kommer til Danmark og hvornår?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stine

   Hej Teresa. Ja ik :). Der står på Kino.dk’s hjemmeside, at den får premiere 280. august – hurra! :).

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Joy

  Jeg er også blevet kæmpe fan af hende efter jeg så hende i Ellen. Siden da har jeg været på YouTube og set en del med hende. Hun er SÅ sjov! Den ovenstående film er et must-see!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stine

   Samme her Joy. Har også surfet Youtube tynd for Amy klip – hun er jo for grineren :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Anmeldelse: I dine hænder