En enig anmelderskare

Northwest Passage: Ny film om Twin Peaks fankultur


twinDer jubles igen hos Twin Peaks fans, efter det fornyeligt blev offentliggjort, at David Lynch vender tilbage som instruktør på den nye sæson af 90’er-serien. Men nu kan fans måske også se frem til en ny dokumentarfilm om den massive kultdyrkelse, som serien har opnået. Instruktøren Adam Baran søger lige nu funding på Kickstarter til at producere sin dokumentar Northwest Passage, som fortæller historien om den unge teenager Travis Blue, der tog fandyrkelsen af Twin Peaks ud i ekstremer.

Som barn overværede Travis Blue optagelserne til Twin Peaks, som foregik i den by, han boede i. Han blev efterfølgende kæmpe fan af serien, og brugte den som en flugt fra sin barske opvækst, og som teenager begyndte han at dyrke især Laura Palmer-karakteren med alt, hvad det indebar af sex og stoffer.

Jeg synes, at det lyder til at være en både sindssyg og interessant historie, som jeg meget gerne så blive realiseret på film. Du kan se traileren her:

Læs mere om Northwest Passage og støt Kickstarter-kampagnen her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En enig anmelderskare