Vi glæder os til: Samba

Ugens Girl Crush: Mia Wasikowska

the-kids-are-all-right-original

Første gang jeg stiftede bekendtskab med Mia Wasikowska var i Lisa Cholodenkos The Kids are Alright om søskendeparret, Joni (Mia Wasikowska) og Laser (Josh Hutcherson), der begge er blevet til ved kunstig befrugtning og bor sammen med deres to mødre. Den ene mor spilles i øvrigt af en anden af mine favoritter, Julianne Moore. En sjov, fin og underfundig film om en utraditionel familiestruktur, der både er underholdende og tankevækkende. Hvis I endnu ikke har set den, kan I hoppe ind på Netflix og gøre det. 

Stoker_2-large_edited-1

Sidenhen har jeg set Wasikowska i både Alice in Wonderland og Jane Eyre, men det var i Park Chan-wooks fantastiske psykologiske thriller Stoker, at jeg for alvor fik øjnene op for hende. Her spiller hun overfor Nicole Kidman og Matthew Goode i et lidt utraditionelt familiedrama. Se mit indlæg om Stoker her.

Jeg var også helt vild med Wasikowaksas sidste film, Tracks, om den unge australier Robyn Davidson, der beslutter sig for at krydse Australiens vestlige ørken alene. I kan læse min anmeldelse af Tracks her.

20140919-tracks-09

Lige nu går jeg og glæder mig til at se Maps to the Stars, der havde dansk premiere her i slutningen af sidste måned. Er I lige så vilde med frk. Wasikowska som jeg er? Og hvad er jeres yndlingsfilm med hende?

Foto credit: erwinreviews.com + ifi.ie/film/stoker/ + Matt Nettheim/courtesy of See-Saw Films

4 kommentarer

 • Jeg synes helt klart, hun var bedst i Alice in Wonderland!:)

  tvserierdk.wordpress.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sissel

   Ja, det var også en rigtig fin film :) mvh Sissel

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er også vild med hende. Jeg har svært ved at vælge en favorit. Egentlig er det nok Alice in Wonderland, for jeg er bare vild med den film også i sig selv. Men jeg var virkelig betaget af hende i Tracks. Jeg har også set Maps To The Stars, og det var en blandet oplevelse for mig, men jeg blev imponeret over, hvor varieret hun kan være i sine roller. Som sagt, jeg er vild med hende :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sissel

   Tracks er helt fantastisk! Jeg har ikke set Maps to the Stars endnu, men glæder mig meget :) mvh Sissel

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vi glæder os til: Samba