Mandebattle: Batman vs Superman

Konkurrence: Vind “The Beatles: A Hard Day’s Night” på DVD

2003771_harddaysnight_keyart_aharddaysnight_fin-eng_print

Hvis du har fulgt med på bloggen i et stykke tid, har du muligvis bemærket, at jeg er ret glad for The Beatles. For mig er The Beatles ikke “bare” et band – de er et fænomen, et stykke historie og en musikgruppe, som ingen (i min optik) efterfølgende har kunnet matche i betydning.

Hvis jeg havde været ung i 1960’erne havde jeg helt sikkert været skrigende Beatles-fan. Det er der ingen tvivl om. Defor havde jeg også lidt et vildt moment, da jeg i New York i efteråret stødte ind i selveste Paul McCartney, bedst som jeg var på vej hen til et galleri i Chelsea. Jeg kan godt love jer for, at jeg blev starstruck. Desværre fik jeg ikke muligheden for at tale med ham, da han med det samme forsvandt ind i et musikstudie (plus jeg på ingen måde kunne reagere i min benovelse over at se et Beatles-medlem så tæt på).

Nå men nok om mig. Du har nu muligheden for at rådyrke The Beatles eller blot lære dem lidt bedre at kende, idet vi udlodder 2 eksemplarer af den digitalt renoverede udgave af A Hard Day’s Night. Filmen har fået en opfriskning i anledning af sit 50 års jubilæum, og jeg vil betegne den som en slags mockumentary, hvor Beatles-medlemmerne spiller sig selv. Jeg har tidligere skrevet om filmen her.

Deltagelse: Du kan vinde et eksemplar af filmen ved at skrive i kommentarfeltet, hvem der er din favorit Beatle – og gerne hvorfor. Konkurrencen er slut

Konkurencen er lavet i samarbejde med Nordisk Film.

9 kommentarer

 • Anne

  Det er nu svært at vælge en favorit i The Beatles, da de alle på hver deres måde er min favorit – fx. havde vi aldrig fået “Octopus’s Garden” uden Ringo :D Men med pistol for tindingen, tror jeg, at jeg vil vælge George som favorit. Fordi han virkede som en fantastisk person (og så var han flot!! :D) og fordi jeg får kuldegysninger hver gang jeg hører “While My Guitar Gently Weeps”.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Hansen

  Uhhh, jeg har svært ved at vælge en favorit :-O Det er som om, at de ikke rigtig kan adskilles, haha. Men hvis jeg skulle vælge, tror jeg, jeg ville gå for George Harrison eller (selvfølgelig) Paul McCartney. Ihh får helt lyst til at rokke løs til The Beatles nu. God dag!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Min favorit er Paul McCartney

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  De er jo en enhed :D, men skulle jeg vælger tager jeg Paul Mccartney.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Joan

  Har altid været fan af The Beatles ca. 50 år ;-) men min favorit er og har altid været Poul McCartney. He is still going strong :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Hm hm hm…. En af de sværere ;-)
  Jamen trods den lidt cheesy begrundelse, på jeg altså sige Paul McCartney. Jeg er lidt for ung til at være helt inde i Beatles facen, men voksede op med dem spillende til en masse barndomsminder. Min begrundelse for Paul McCartney, er faktisk hans hit “FourFive seconds”, som altså bare har potentiale som en moderne klassiker!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke

  Ej det er jo virkelig svært at vælge for pokker… Men jeg kan nu rigtig godt lide John. Jeg kan rigtig godt lide Nowhere boy filmen, med Aaron Taylor-Johnson der spiller ham, og som gav et super godt indblik i hans ungdomsår. John Lennon er jo en der forhåbentlig aldrig bliver glemt, og var så kreativ og sindsyg cool at det halve kunne være nok, så det må være ham!

  Krydser fingre, vil virkelig gerne se filmen, den virker super sjov! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har altid haft en svaghed for George Harrison. Han har skrevet nogle af de smukkeste Beatlessange, og så virkede han så rolig og underspillet i forhold til de andre :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  George Harrison er min all time favourite, ikke blot for sine (fuldstændigt fantastiske) musikalske bidrag i form af blandt andre “While My Guitar Gently Weeps”, “Something”, “Taxman”, “Here Comes The Sun”… (åhhhh, jeg kunne blive ved), men ligeså meget for hans helt igennem sympatiske og rolige væsen. Men de tre andre Beatler følger skarpt op!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mandebattle: Batman vs Superman