Q&A til vores læsere: Fortæl os hvem du er?

WES <3

tgbh-sinekdoks-1-2

I søndags til årets Oscaruddeling hev Wes og The Grand Budapest Hotel hele 4 gyldne statuetter med hjem (ud af 9 nomineringer). Som vi havde forudset her vandt filmen i kategorierne Production Design og Costume Design, men også for Makeup and Hairstyling samt Music Written for Motion Pictures, Original Score. Meget velfortjent efter min mening. Har I endnu ikke set filmen er dette jo bare endnu en grund til at overveje det. I kan også læse min anmeldelse af The Grand Budapest Hotel her.

Foto credit: athenacinema.com

1 kommentar

  • Lotte

    Hvordan går det med dit få dine øjenbryn tilbage projekt efter du købte den serum? :D

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Q&A til vores læsere: Fortæl os hvem du er?