Du ved du har et usundt forhold til dit streamingabonnement når...

Nymphomaniac Directors Cut

Nymphomaniac_2_WEB

De af jer der fulgte med i Robert Prisuddelingen i går vil vide, at Lars von Triers Directors Cut version af den meget omtalte Nymphomaniac hev en del priser hjem. Hele 8 statuetter blev det til: Årets danske spillefilm, Årets instruktør, Årets originale manuskript, Årets fotograf, Årets kostumier, Årets klipper, Årets sounddesigner og Årets visuelle effekter. Lidt af en bedrift! Og jeg tror det kom bag på de fleste af dansk films enfant terrible dukkede op i egen høje person. Selvfølgelig på klassisk von Trier maner, som I kan se på billedet herunder.

Robert_Prisen_2015_910272a

Jeg har selv kun fået set den ‘korte’ version af filmen, men bliver simplethen nødt til at få set Triers helt egen udgave, da den efter sigende skulle være helt anderledes end den anden film. Muligheden byder sig heldigvis på lørdag, hvor Nymphomaniac Directors Cut vises i Cinematektet. Der er stadig ledige billetter, men man skal nok ikke vente alt for længe. I kan købe billetter til filmen lige her.

Foto credit: cphpix.dk + Rasmus Pedersen Klindt (pol.dk)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Du ved du har et usundt forhold til dit streamingabonnement når...