I dit TV i aften: The Godfather

Når en filmblogger går i teateret: Venus in Fur på Østre Gasværk


150105_venus_0553Fordi jeg ser mange film, kan jeg godt have det lidt ambivalent med at gå i teateret. Hvorfor har jeg tidligere skrevet om her. Men jeg elsker nu også at gå i teateret, men det sker desværre bare alt for sjældent. Da Østre Gasværk Teater inviterede mig ind til premieren på opsætningen af Venus in Fur, var jeg derfor ikke sen til at takke ja.

Jeg blev opmærksom på Venus in Fur, da instruktøren Roman Polanski filmatiserede teaterstykket, som blandt andet har været opsat på Broadway, sidste år. Jeg må indrømme, at jeg ikke har fået set Polanskis version endnu, men så vidt jeg husker, fik den vist heller ikke bragende gode anmeldelser.

150130_venus_in_fur_scene_756

Det fortjener opsætningen af Venus in Fur på Østre Gasværk til gengæld at få. Stykket  spilles af Mille Lehfeldt og Casper Crump, og det gør de virkelig eminent. Især var jeg meget imponeret over Lehfeldts præstation: meget intens, hylende sjov, forførende og skræmmende på samme tid. Kæmpe anbefaling herfra!

Venus in Fur spiller frem til 29. marts. Læs mere her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I dit TV i aften: The Godfather