Se den virkelig sjov parodi på "Boyhood" trailer

Mandebattle: Game of Thrones

game-of-thrones-season-2-logo_1920x1080_697-hd

Der er adskillige grunde til at følge med i Game of Thrones, som jeg har været inde på både her og her, men jeg kan vist heller ikke helt komme udenom at der er en del god eye candy hist og her. 4 sæsoner har vi indtil videre haft til at savle over stærke og modige mænd, og vi har også tabt et par stykker hen ad vejen. Men i live eller ej, det skal da ikke stoppe os for en lille mandebattle. Så hvem er jeres favoritfyr af dem der er linet op herunder?

JON SNOW

Nårh, se hvor sød (og ja, lidt forurettet) han ser ud! Og det hår dér! Jeg er kæmpe Jon Snow fan. Og så var der jo lige den der scene i grotten i sæson 3 episode 5 med Ygritte – need I say more?

Jon-Snow-Game-Of-Thrones

KHAL DROGO

Jeg ved godt at den her kommer til at dele vandene og det er bestemt heller ikke min sædvanlige type, men come on, der er da et eller andet over den der brystkasse og de arme, hva? Er det kun mig?

Jason-Momoa-jason-momoa-28600166-1280-7201

JAIME LANNISTER

Ja, helt nationalistisk set bliver den sidste i rækken jo nødt til at være Jaime Lannister. På trods af det lidt aparte forhold han har til sin søster. Og så er det selvfølgelig en smagssag om man mest er til Jaime med langt eller kort hår, hvilket har været debatteret vidt og bredt på det store internet. Jeg er personligt mest til nedenstående udgave.

jaime-alpha

Hvad siger I til det? Hvem vinder dagens mandebattle efter jeres mening? Jon Snow, Khal Drogo eller Jaime Lannister? Eller en hel fjerde måske?

Foto credit: viralblog.com + imgkid.com + returnofkings.com

4 kommentarer

 • Vicki

  Jeg er på Khal Drogo! Han har da også fundet vej til mit Man Candy-board på Pinterest. Jason Momoa er bare lækker.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uh, jeg kan godt se det med Khal Drogo. Han er liiidt en babe, men også skræmmende ad helvedes til….
  Min favorit må være Jon Snow, selvom han så sjældent skifter i sine ansigtsudtryk. Men… britiske mænd med mørke krøller.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Jon Snow ftw! Og hvis han ikke var slået ihjel, så var hans halvbror Robb Stark, også en værdig kandidat!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Se den virkelig sjov parodi på "Boyhood" trailer