Jeg er stadig på team Jennifer!

Here’s Fraaaancis!

unnamed

Oh yes – fra og med i dag kan man endnu en gang følge et af tv-historiens mest ondskabsfulde og geniale par, Francis og Claire Underwood, når 3. sæson af House of Cards kan streames på Netflix fra kl. 09.01.

Nøj, jeg skal lægge bånd på mig selv for ikke at binge hele sæsonen, mens jeg går hjemme og kukkelurer, men jeg har (af en pt uforklarlig grund) lovet min kæreste, at vi ser den sammen. PLUS han er sådan en, der insisterer på, man maks må se 2 afsnit om dagen…tsk tsk!

Hvad siger I, har I sat weekenden af til et HOC-marathon eller er I også underlagt mådehold

 

7 kommentarer

 • Camilla

  Jeg må virkelig lægge bånd på mig selv. Jeg har lovet at se den sammen med min kæreste, men må dog vente helt til den 14. marts. Puha, det er hårdt at vente! Jeg er så spændt (og angst) over hvilke voldsomme begivenheder, vi nu skal være vidne til i denne sæson. Tak for en dejlig blog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Signe

   Eeej, der er fandeme også længe til den 14.3, Camilla! Jeg giver dig knuckles og skulderklap for at kunne vente. Og ja, det bliver SÅ spændende at se, hvad der kommer til at ske.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thea

  Jeg er også kæreste med en, der synes mådehold er vejen frem når det kommer til serier. Et evigt dilemma, da jeg klart er en binger. Så afsnit et i dag, men blev lidt irriteret over at sæson 2 lå så langt væk i bevidstheden. Men med min kærestes tv-vaner får vi jo ikke set sæson to igen. Ved I hvor man kan finde en god recap af sæson to (og hvorfor laver netflix det ikke, når nu der går et år i mellem sæsonnerne)?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Signe

   Jeg er simpelthen fuldstændig enig i, at man godt kunne bruge en re-cap – vi sad og kiggede lidt på hinanden undervejs i afsnit 1, fordi vi var i tvivl om, hvad det nu liiiige var, det endte med (altså – ikke slutscenen i sæson 2, den var vi med på!). Jeg har fundet denne – skriftlige – recap. Håber, den kan bruges. KH Signe http://www.vulture.com/2014/03/house-of-cards-recap-season-2-finale.html

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • jarlen

  Kommer der ind anmeldelse af sæson 3?
  Når nu du er kommet igennem sæsonen 2by2.
  Vil nemlig gerne hører hvordan i ser den i forhold til sæson 1 og 2.
  Vi er nogle på jobbet som har set sæsonen færdig, vi er alle noget skuffet samlet set.
  Der er rigtig gode afsnit, men også nogle som falder fuldstændig igennem.
  Person galleriet skuffer mig, forhold til 1 og 2.

  Hvordan så i den?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Signe

   Uha, du er ALT for hurtig, Jarl – med en lille bebs går der hurtigt et par dage mellem hvert afsnit! Men der skal nok falde en dom – kan være, stine når det før mig!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stine

   Jeg er kun nået halvvejs af den simple grund: tredje sæson fænger mig slet ikke så meget, som de to første gjorde. Men jeg venter lidt med min endelige dom til alle afsnit er set :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg er stadig på team Jennifer!