Endelig kom der en ordentlig trailer for Better Call Saul!

Til Girls premiere med Telmore Play og HBO Nordic

Girls-Season-4-Poster3Mandag var som bekendt en stor dag (i hvert fald i vores lille blogverden). Her vendte Lena Dunham og co nemlig endelig tilbage i 4. sæson af Girls. I den anledning var vi blevet inviteret til forpremiere på første afsnit i Dagmar Teateret af Telmore Play og HBO Nordic. Her mæskede vi os i popcorn og drak cola, mens første afsnit løb over lærredet.

DSCF0105Og nu vil vi gerne høre jeres dom over det første afsnit. Kunne I lide det? Personligt synes jeg, det var rigtig godt. Selvom pigerne stadig har deres at slås med virker det til, at noget af den der lidt ekstreme crazyness er blevet lagt på hylden. Hannah virker mere moden og målrettet, og det klæder hendes karakter ikke at være helt ude på overdrevet. Men lad os nu se. Der er kun starten på sæsonen, så meget kan ske. :)

4 kommentarer

 • Teresa

  Jeg synes næsten Hannah var lidt kedelig? Men det skal nok ændre sig i de næste par afsnit. Jeg synes Adam var sjovest og samtidig mest menneskelig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stine

   Hej Teresa. Ja du har faktisk lidt ret. Men jeg er beroliget – tror godt vi kan regne med, at hun nok skal fucke tingene op ;). Jeg synes Adam var blevet en smule underlig igen. Ikke at han nogensinde har været normal ha ha :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille S

  Uh, jeg synes bestemt også det var et rigtigt godt afsnit! Har virkelig savnet serien.. Og ja, Hannah virker mere målrettet og moden, og det har jeg nok savnet lidt. Samtidig kunne jeg også godt lide Adam, som på en måde virkede lidt mere alsidig end han plejer? Glæder mig meget til at se de kommende afsnit :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stine

   Det er så dejligt at pigerne er tilbage. Helt enig Pernille! :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Endelig kom der en ordentlig trailer for Better Call Saul!