Q&A-anmeldelse af Foxcatcher

Guilty Pleasure: ER/Skadestuen

MV5BMTc2MjIyMTgzN15BMl5BanBnXkFtZTgwNjEwODQ2MjE@._V1__SX1303_SY579_

Nå, jeg gør det jo ret meget i indrømmelser for tiden så kan ligeså godt fortsætte i samme spor! Denne gang gælder det en serie, man med stor sandsynlighed ikke har set, hvis man er under 20 år – men til gengæld næsten med garanti har stiftet bekendtskab med, hvis man er over 30! Jeg taler om serien, der kickstartede George Clooneys karriere (eller er det nærmere PÅ TRODS af serien, han har fået en karriere?) – nemlig ER eller Skadestuen, som den jo hedder på godt dansk!

MV5BMTQ5MjM0MzM0NV5BMl5BanBnXkFtZTgwOTc5NzQ2MjE@._V1__SX1303_SY579_

Nøj, jeg har set mange afsnit af serien back in the days, og sørme om jeg ikke for nyligt har fundet ud af, at den stadigvæk er at finde på sendefladen – nemlig på “serie”kanalen TNT (der i øvrigt også sender Ally, hvis der skulle være andre, der også er fan af dén serie!) Og når man nu ofte befinder sig foran flimmerkassen, skal man ikke kimse af, at man hver dag kl. ca. 16 kan få et gensyn med Dr. Ross, Carter, Mark, Carol og senere Susan, Abby, Dr. Kovac osv! Elsker skadestue/hospitals-dramaet (der siden er blevet kopieret i alle mulige forskellige afskygninger) hvor man nææææææsten føler, man er med til rigtige operationer. Well, måske ikke, but you get my point! Og så har serien virkelig en af de mest rørende scener i tv-historien – nemlig denne:

ER blev sendt fra 1994-2009 og er den drama-serie, der i tidens løb har modtaget flest EMMY-nomineringer (dog ikke så mærkeligt, når nu den faktisk har kørt SÅ længe!)

Er der andre (skabs)fans af ER/Skadestuen derude?

18 kommentarer

 • Melisa

  Fuldstændig “ude af skabet” fan af den serie. Opdagede den også på tnt for et års tid siden og elskede det lille gensyn.. Indtil vi nedgraderer vores tvpakke og vi mistede tnt. Jeg havde lyst til at genbestille fuldpakken igen bare for at få den kanal igen :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte B

  Det er jo en fantastisk serie!
  Og dén scene med Dr. Green! Ej men, jeg kan næsten begynde at tude bare af at tænke på den.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Isa

  Jeg er vaskeægte outthere fan, den serie var min YNDLINGS i teenageårene! Og den specifikke scene står stadig så klart for mig som en af de sørgeligste og fineste på én gang. Desuden var Kovaj en af mine største crushes, og er det måske fortsat en lille smule haha! Gid serien kom på Netflix, så var jeg KLAR!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Uha, det var farlig information det der ! Har lige fundet ud af at jeg kan tage TNT…så ved man vist hvor man kan finde mig når jeg går på barsel :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna L

  JA, jeg elsker det! Opdagede i julen, at mine forældre har TNT, så fik set en hel del ER i juledagene – overraskende nok er den kun blevet mere underholdende af, at jeg nu selv læser medicin!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Lundberg

  Åh, verdens bedste barselsserie og verdens bedste hygge-crush på Dr Ross og Dr Kovac. Så den skamløst under begge mine barsler, og faktisk så meget at jeg næsten ville kunne bijobbe som tilkaldevikar på enhver skadestue. “Clear!”

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Signe

   Ha, I love it! Jeg vil også være tilkaldevikar så – og jeg tager bare Carter, nu du har patent på de andre to!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Åh, jeg er over 30 og så meget fan af den serie, og jeg tænkte straks på præcis den scene, da jeg læste overskriften. Den sang blev spillet, da jeg fløj i helikopter over Kauai, og tårerne trillede. Det gør de også nu.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  ja var kæmpefan! Og ærger mig nu over at jeg ikke har den kanal ( eller en barsel)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Jeg er under 20 år, og jeg kender serien. Startede med at se den, da jeg var omkring 9-10 år, da det blev sendt på TV (vist nok på TV3, eller hvad det nu hed dengang). Husker bedst det med Dr. Greene, John Carter blev udsendt til et land i Afrika (mener jeg det var) for at arbejde og så det med kærligheden mellem Dr. Abby/Dr. Carter og Abby/Dr. Kovac. Husker ikke hvem hun endte med til sidst, men så må jeg altså gense serien! :-D Ikke mærkeligt, at jeg skal læse til medicin efter mit sabbatår :-P

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Signe

   Abby endte med Kovac, er jeg ret sikker på! Men ja, du må se den igen:) Og lykke til med studiet!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Q&A-anmeldelse af Foxcatcher