Glee'oholic

Golden Globes i aften – hvem vinder?

feypoehler

Så er det i aften, der er Golden Globe-uddeling. Desværre måtte jeg tidligere på ugen sande, at INGEN danske (og vist heller ikke nordiske?) kanaler viser uddelingen live, som ellers var tilfældet sidste år. I år bliver det først sendt på tirsdag kl. 20.30 på DR3, og det ER altså ikke det samme at se det 2 dage forskudt. ØV!

Nå, men det skal naturligvis ikke afholde os fra lige at komme med et par bud på, hvem der kunne gå hen at vinde i aften. Eller det er vel nærmere end blanding af, hvem vi TROR vinder, og hvem vi HÅBER vinder ;-)

boyhood_still

I de store filmkategorier tror vi på, at hhv. Boyhood vinder for bedste drama og Birdman for bedste comedy. Hovedrolle-statuetterne bliver snuppet af Julianne Moore/Amy Adams og Eddie Redmayne/Michael Keaton, og instruktør-statuetten ender nok hos Richard Linklater.

game-of-thrones-and-house-of-cards-among-obama-s-tv-picks

På tv-fronten bliver det – med Breaking Bad ude af billedet – nok til en Golden Globe i dramakategorien til enten House of Cards eller Game of Thrones. Og så håber vi på enten Girls eller Orange is the new black blandt komedierne. Noget, der er lidt sjovt at bemærke,  er, at True Detective er nomineret inden for kategorien “Best TV movie or Mini-Series”, hvilket velsagtens gør den – og Matthew McConaughey – til storfavoritter inden for dén kategori. Det baner også umiddelbart vej for, at Kevin Spacey hiver statuetten hjem for bedste mandlige hovedrolle i en drama-serie, og måske (forhåbentlig!) gør Robin Wright det samme på kvindesiden. Når det kommer til komedie-serierne håber i hvert fald to af GOF’erne på Lena Dunham, og hos mændene hepper vi lidt på Ricky Gervais – mest så vi kan få lov at høre en provokerende og sjov takketale ;-)

Har I nogle klare favoritter blandt de nominerede i år? Hele listen kan ses her!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Glee'oholic