Yndlingsdamer til Golden Globes

Endelig kom der en ordentlig trailer for Better Call Saul!

Skærmbillede 2015-01-14 kl. 22.33.23

Langt om længe skete der noget på trailer-fronten og vi skal ikke længere nøjes med ultrakorte teasere som man intet fik ud af. For nu er den her og så hele 2 minutter lang. Jeg synes det ser lovende ud og jeg var også glad for at se at Jonathan Banks, der spillede Mike Ehrmantraut i Breaking Bad, allerede blev introduceret her. Det ser dog ud til, at han desværre kun medvirker i 2 afsnit af første sæson.

Jeg er meget spændt på at se Better Call Saul, både for serien i sig selv, men også fordi jeg var ret oppe at køre over Breaking Bad og det bliver interessant at se om der er nogen  referencer der peger frem til serien. Better Call Saul foregår jo 6 år før begivenhederne i Breaking Bad. Serien får amerikansk premiere d. 8. februar og rammer kort efter dansk Netflix.

Er I spændte derude?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Yndlingsdamer til Golden Globes