CPH:DOX - hvad skal vi se?

Lej en familie A/S

229942166

Har du nogensinde haft brug for at leje en far, en ven eller en chef? Nej vel. Da jeg hørte om konceptet, der danner grundlag for historien i dokumentaren Lej en familie A/S, måtte jeg selvfølgelig ind og se den. Det lød som en usædvanlig fortælling.

Filmen foregår i Japan og handler om Ryuichi, der er direktør for firmaet I want to cheer you up Ltd. Her udlejes familiemedlemmer, venner, kollegaer eller hvilken funktion man nu lige skulle stå og mangle. Formålet med udlejningen er ofte at dække over en form for hemmelighed for klienten. Samtidig bærer Ryuchi dog selv rundt på en stor hemmelighed. Hans familie ved nemlig ikke noget om hans lille nebengeschæft. 

Filmen blev vist for et par år siden på CPH:DOX, hvor jeg så den, men på torsdag kan du se Lej en familie A/S på DR2 kl. 23.00. Den giver et ret interessant indblik i, hvad der synes at være en ganske almindelig mand, men som har en noget aparte bibeskæftigelse.

Foto credit: Kaspar Astrup Schröder 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CPH:DOX - hvad skal vi se?