Søndagssukkerfix

Fashion Reality: Ny serie med Diane Von Furstenberg

DVF
Der er rigtig mange realityformater, som jeg er kørt træt i. Der var ellers et tidspunkt i mit liv, hvor jeg slet ikke kunne få nok af den type programmer. Faktisk kunne jeg næsten blive stresset, hvis jeg havde planer en torsdag aften (som var den store realityaften på TV3) og derfor ikke kunnet sidde klinet til tv-skærmen derhjemme. Det har ændret sig for mig de sidste par år, hvor jeg generelt synes, at der mangler fornyelse i genren.

Men der er én type reality, som jeg bliver ved med at være fan af, og det er “fashion reality”. Jeg ved ikke, hvor mange sæsoner af Project Runway og Americas Next Top Model, som jeg har set (Tyra Banks rocks)! Jeg er også vild med den danske udgave af Top Model (Danmarks Næste Topmodel), som jeg desværre ikke har kunnet se, mens jeg er i New York. Til gengæld kan jeg fra 2. november se frem til at følge med i House of DVF. Det er et reality show, hvor en gruppe modeaspiranter kæmper om at få et eftertragtet job hos designeren Diane Von Furstenberg.

Jeg har lidt en ting for Diane Von Furstenberg, da det jo var hende Whitney Port og frygtelige Olivia Palermo arbejdede for i MTV-serien The City. Og jeg er som bekendt ret begejstret for The City. Jeg synes, traileren for House of DVF ser ganske lovende ud. Hvad tænker I? Og er I også vilde med fashion reality?

House of DVF får premiere på E! i USA. Lad os håbe serien snart finder vej til Danmark.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søndagssukkerfix