WILD

Re-post! Konkurrence: Fasandræberne

fasandræberne

OBS! KONKURRENCEN ER SLUT!

I kan stadig nå at deltage i konkurrencen om at vinde 2 billetter til Fasandræberne, der har premiere på torsdag. Alt, I skal gøre, er at fortælle os, hvem I helst havde set i rollerne som Carl Mørck og Assad. Og I må gerne lege med tanken om amerikanske skuespillere, hvis det gør det lidt lettere!

Vi trækker to vindere blandt alle svar i morgen.

God aften til jer alle :)

Konkurrencen er lavet i samarbejde med Nordisk Film

OBS! KONKURRENCEN ER SLUT!

9 kommentarer

 • Agnethe Nielsen

  Nu synes jeg allerede at Nikolaj Lie Kaas og Fares Fares gør det ganske glimrende, men hvis der var frit valg på alle hylder (Hollywoods inklusiv) så ville jeg nok vælge Michael Fassbender som den bitre Carl Mørck og Javier Bardem som den godmodige Assad. De ville blive et godt makkerpar, det er jeg sikker på!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine Hansen

  I rollen som Carl Mørck ser jeg en yngre udgave af Mel Gibson. Alvorlig og med humoristiske undertoner, kunne han spille rollen perfekt. Assad skulle spilles af en sort Rupert Grint, han minder alt for godt om Harry Potters trofaste ven og håndlanger Ron Weasley.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Jeg gad godt se vores allesammens Mr. McConaughey som Carl og Tom Hardy ved hans side. Det ville være et anderledes og fantastisk set-up!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Nikolaj Lie Kaas og Nikolaj Lie Kaas. Jeg elsker den mand, og han kan jo spille alt! Selvom han åbenbart kun har et ansigt (og 1000 priser)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sally

  Hmm… alle de valgmuligheder… :) I rollen som Carl Mørck synes jeg faktisk at Nikolaj Lie Kaas gjorde det rigtig godt i Kvinden i Buret – men hvis jeg skulle caste til den amerikanske udgave af filmen, så ville jeg gå all-in og vælge en god gammel klassiker; Brad Pitt! :) Synes han ville gøre det godt både skuespilsmæssigt OG udseendemæssigt til den rolle :)
  I rollen som Assad ville jeg caste Shemar Moore – mest fordi han er en fryd for øjet :P
  Glæder mig til at se filmen! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Erick

  Til rollen som Carl Mørck ville jeg gerne se Brandon Routh fra Superman Returns – han er en suveræn skuespiller og kunne passe fint til rollen!
  Assad kunne spilles af Christian Bale – mest fordi jeg gerne ville se de to skuespiller over for hinanden! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Af danske skuespillere ser jeg hellere Lars Mikkelsen i rollen som Carl Mørck, der efter min mening, rammer den bitre og pessimistiske rolle bedre. Fares Fares gør det glimrende i rollen som Assad, men hvis jeg skulle vælge en anden, bliver det Farshad Kholgi.
  I den amerikanske version vil jeg sige Matthew McConaughey, som Carl Mørck, da jeg synes rollen ligger tæt op af Rust Cohle (True Detective) og han gør det brilliant. Som Assad vil jeg sige Aziz Ansari, da han har Assad’s humør og lidt dårlige timing, som ofte irriterer Carl.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sally

  Hvornår får vi at vide hvem der har vundet billetterne? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Signe

   Hej sally. Begge vindere har fået direkte besked – se evt. Opslaget på vores facebookside fra i tirsdags. Bedste hilsner Signe

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WILD