Netflix anbefaling: About Face: The Supermodels, Then and Now

Alle bukker sig i støvet for Breaking Bad!

g-pte66-2014-0128
Det er nok ikke gået jeres næser forbi, at der var EMMY-uddeling i går. Desværre var det – så vidt vi kunne researche os frem til – ikke muligt at se uddelingen på dansk tv, og derfor kommer her en lille opsummering: Breaking Bad vandt hele lortet!

Lidt mere nøjagtigt vil det sige, at sidste sæson af den fænomenale serie vandt for både bedste drama-serie, bedste manus, bedste mandlige hovedrolle (Bryan Cranston), bedste mandlige birolle (Aaron Paul) og bedste kvindelige birolle (Anna Gunn). Mange havde nok gættet på, at True Detective ville løbe med et par af statuetterne inden for drama-kategorien, men her blev det kun til en enkelt for bedste instruktion. Både Game og Thrones og House of Cards blev forbigået.

I komediegenren løb Modern Family IGEN med bedste serie-statuetten, ligeså vel som Jim Parson fra The Big Bang Theory og Julia Louis-Dreyfus fra Veep igen snuppede bedste hovedrolle-kategorierne. Sissel skrev i går, at hun håbede på, at Girls og specielt Orange Is The New Black ville vinde nogle at statuetterne, men det skete (desværre) ikke.

Se hele listen over vindere her og se highlights fra uddelingen her!

2 kommentarer

 • Katrine

  Jeg elsker at jeg kan regne med denne blog angående awardsshows allerede morgenen efter! Tak for hurtig opdatering :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sissel

   1000 tak Katrine! Vi prøver i hvert fald at nå det så godt vi kan :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Netflix anbefaling: About Face: The Supermodels, Then and Now