Mord i sommermørket

Vi glæder os til: The Riot Club

riot

Halløj, den nye Lone Scherfig film, The Riot Club, ser ganske lovende ud. Jeg har en ting for overklasse college/kostskolefilm. Døde poeters klub er for eksempel på listen over mine all time yndlingsfilm. Modsat Døde poeters klub ser The Riot Club ud til at give et noget formørket billede af unge overklassedrenge. Det er vist en ganske dramatisk film den danske instruktør har fået skruet sammen denne her gang. Jeg er vild med sætningen “I’m sick to death of poor people” -den sætter ligesom scenen.

Filmen er tilsyneladende også spækket med utrolig pæne mænd. Eksempelvis Max Irons (søn af Jeremy Irons), som jeg bedst kender som King Edward i serien The White Queen, og Burberry-modellen Douglas Booth.

The Riot Club har endnu ikke fået dansk premieredato. Skal I se den?

6 kommentarer

 • Charlotte B

  Den ser virkelig lovende ud! Skal klart se den. Og hvis det går helt galt, så er der jo alle de pæne mænd !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hmm rige, priviligerede, hvide unge drenge har en eksklusiv klub, hvor de laver noget lort, som kommer til at have konsekvenser for deres ellers lysende fremtid… Gossip Girl møder Det forsømte forår ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg faldt lige over jeres blog, og hvor er det fedt, at der er kommet en blog om film, serier osv. herind på Bloggers Delight. Når det er sagt, så skal jeg helt sikkert se den! Der er jo ikke én eneste grim fyr i den trailer? Haha ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stine

   1000 tak Laura. Og velkommen til :). Ja de er utrolig pæne de mænd :). KH Stine

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mord i sommermørket