Twin Peaks på HBO Nordic

Når plat er sjovt!

22jump

I weekenden var jeg (ikke på Roskilde) et smut i biografen for at se 22 Jump Street – opfølgeren til 21 Jump Street, som jeg blandt andet udtrykte min stille begejstring for her!

Og lad mig bare sige det sådan, at jeg grinede RET meget til 2’eren også. Faktisk var den nøjagtig ligeså god og plat som 1’eren, så thumbs up til den herfra! Nogle gange synes jeg, det kan være umådelig forfriskende at gå i biografen for bare at grine – blive underholdt i ordets mest direkte betydning. Og det må sgu gerne være fjollet og plat, hvis I spørger mig!

Nogle af mine favoritter inden for den kategori har de seneste år været Tropic Thunder, The Hangover, Bridesmaids, Klovn: The Movie og Ted. Men også en god gammel svinger som Dum og dummere kan jeg grine ret meget af – igen og igen!

bridesmaids

hangover

dumdummere'

Ser I også den slags film med velbehag, eller er det nærmere med krummede tæer?

4 kommentarer

 • Jeg grinede også hele filmen igennem – og min kæreste og jeg gik direkte hjem og så 1´eren. 22 Jump Street bliver min nye yndlingssøndagsfilm, that´s for sure!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Signe

   Hvor fedt, Karoline! Det er faktisk tæt på, jeg synes, 2’eren er bedre end 1’eren :-) KH Signe

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • lovisen

  Den må da ses, når jeg lige har set 21. Er vild med Hang Over filmene, og også Bridesmaids, men Jim Carrey magter jeg ikke. Han giver mig krampe i tæerne

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Signe

   Ja, få den endelig set, Louise – den er sjoooooov! Jim Carrey er også på grænsen for mig tit, men jeg er stadig pjattet med gode gamle Dum & Dummere. KH Signe

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Twin Peaks på HBO Nordic