Fasandræberne

Hit The Floor: Bring It On i voksenudgave

V_HTF_DVD_RGB_3000[1]

Det er ikke altid, vi deler smag i film og serier her på bloggen, hvilket I nok har bemærket. Men der er dog nogle ting, vi dog godt kan blive enige om. Sissel og jeg deler eksempelvis en kærlighed til cheerleaderfilmen Bring It On (2000) med Kirsten Dunst i hovedrollen. All time guilty pleasure.

Der er bare noget ved amerikanske high school klicheer, som jeg synes fungerer super godt i både film og serier. Derfor elsker jeg også serier og film som Beverly Hills 90210, Glee, Clueless og The Breakfast Club, der netop handler om livet på high school i USA.

Jeg er netop gået i gang med at se serien Hit The Floor på HBO Nordic, idet jeg umiddelbart tænkte, at den kunne være Bring It On i en voksen/serie-udgave. Og det er faktisk ikke skudt helt ved siden af! Serien foregår dog ikke på en high school men handler derimod om professionelle cheerleaders. Jeg har set to afsnit, og der er indtil videre drama, intriger, dans og flotte kroppe for alle pengene. Faktisk så flotte kroppe, at jeg tænker, at jeg snart må intensivere min træning i fitness (læs: træne mere end én gang om ugen). Serien vinder nok ikke en masse priser for sit skuespil, men den er bestemt underholdende.

Hit The Floor har indtil videre kørt i to sæsoner. Er der nogle af jer, der har set serien?

2 kommentarer

 • Eva

  Jeg har netop slugt hele første sæson, og venter på 9. afsnit i anden sæson. Ganske underholdende og der er ikke noget som intrigante kvinder. God serie, hvis man lige har brug for noget letttere underholdning :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stine

   Fedt Eva. Hende Jelana Howard er for viderekommende ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fasandræberne