Game of Thrones på godt og ondt

Den gode tv-trailer: Resurrection

Stine har tidligere skrevet om nogle af hendes favoritter inden for “titel-sekvenser” i tv-serier her! Og der er er unægtelig mange gode inden for genren – og en del mindre gode!

Det samme gør sig gældende inden for trailere. Jeg kan blive decideret arrig, når jeg ser en trailer for en film eller tv-serie, der simpelthen afslører FOR meget. Specielt er det slemt på film-fronten, synes jeg.

Men der er heldigvis også de trailere, der gør lige det modsatte ved en. Nemlig lokker en til skærmen/biografen, selvom den pågældende film eller serie ikke umiddelbart har sagt en noget, når man har browset forbi beskrivelser og forskræp om den. Sådan en oplevelse havde jeg med traileren til den nye serie Resurrection, der har premiere på Kanal 5 i aften. Jeg vil ikke afsløre noget om serien – men blot lade jer se traileren!

Giv mig gerne en tilbagemelding på, om jeg var den eneste, der blev rimelig hooked (og fik kuldegysninger) over den:

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Game of Thrones på godt og ondt