Kalder alle seriekyndige læsere!

Vi glæder os til: Vi er de bedste

Vi_ar_bast_001

I dag har Vi er de bedste premiere landet over, og den glæder jeg mig rigtig meget til at se. At dømme ud fra traileren er den nemlig ‘right up my alley’, og så er det ingen ringere end Lukas Moodysson, der har instrueret den. Moodysson kender du helt sikkert fra fantastiske film som MammutFucking Åmål og Lilja 4-ever.

Vi er de bedste foregår i Stockholm i 1982 (mit fødselsår faktisk). De tre 13-årige piger Bobo, Klara og Hedvig beslutter sig for at danne et punkband på trods af, at deres klassekammerater påstår, at punken er død. Vi er de bedste havde premiere på CPH PIX tidligere i år.

Skal du se den?

Se traileren her:

4 kommentarer

 • Anne-Mette

  Jeg så den i torsdags. Og den film er også right up my alley. Virkelig god og sjov. Glæder jer :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Monica

  Skal så meget se den! Elsker hans film – og det svenske sprog ;)
  Selvom Lilja4ever var meget svær at ryste af sig/mig… OG jeg græd, selvom jeg sjældent gør (over film)..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Monica. Så er vi to :). Må (pinligt nok) indrømme, at jeg ikke har fået set “Lilja4ever” endnu, da jeg er en sart sjæl. :). “Vi er de bedste” ser mere tilforladelig ud. KH Stine

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kalder alle seriekyndige læsere!