Vi glæder os til: Selv i de bedste hjem

Maps to the Stars

Skærmbillede 2014-05-10 kl. 13.15.05

En dysfunktionel familie i Hollywood, en falleret skuespillerinde og en upcoming skuespiller. Yndlings Julianne Moore og cool cat Mia Wasikowska på rollelisten. Jeg glæder mig til at se David Cronenbergs film Maps to the Stars, der får premiere på Cannes Filmfestival i denne uge.  Hvad siger I?

2 kommentarer

  • Jeg havde ikke set traileren for denne før nu her, men nøj, hvor er det bare lige en film for mig! Især med disse favoritter af kvindelige skuespillere og en altid pæn Robert Pattinson ;)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Hej Benedikte, det var lige præcis sådan jeg havde det! Jeg håber filmen kommer til Danmark. mvh Sissel / Girls on Film

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vi glæder os til: Selv i de bedste hjem