Anmeldelse: Ækte Vare

Kalder alle seriekyndige læsere!

game-of-thrones-and-house-of-cards-among-obama-s-tv-picks

Jeg går med længsel og venter på anden sæson af Orange is the New Black. Den kommer heldigvis lige om lidt. Men derudover står jeg lidt i stampe på seriefronten. Udover de sporadiske afsnit af SATC, New GirlGossip Girl når man lige trænger til noget god chick flick-lignende underholdning.

Men! Der er to serier som jeg ikke har fået set. Er vel efterhånden den eneste der ikke er hoppet med på vognen. Ja, I har jo nok gættet, hvilke to det drejer sig om.

House of Cards har jeg set et enkelt afsnit af. Jeg kunne bestemt godt se potentialet, og jeg tænkte, at jeg bestemt ville give serien en chance. Senere.

Game of Thrones tænkte jeg helt ærligt ikke rigtig var noget for mig. Det der middelalder fantasy. Nej tak. Men så var jeg til forpremiere på 4. sæson, og der var altså alligevel noget der ramte mig.

Det helt store spørgsmål er så: Game of Thrones eller House of CardsDaenerys Targaryen eller Francis Underwood?

Foto credit: AceShowbiz.com

20 kommentarer

 • Pernille S

  HOUSE OF CARDS!!! Den er SÅ genial – historien er virkelig vanedannende, og fantastiske skuespilpræstationer. Elsker elsker elsker Spacey!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, Spacey er the man, Pernille! :) Jeg tror dog i første omgang det bliver Game of Thrones. Men skal bestemt se House of Cards når der er mere tid i kalenderen:) mvh Sissel / Girls On Film

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Jeg troede heller ikke, at Game of Thrones var noget for mig, men så begyndte jeg på et enkelt afsnit, og jeg endte med at se to sæsoner på en uge. Den er simpelthen så fængende. Omvendt er jeg også rigtig glad for House of Cards, men jeg synes, at sæson 2 haltede lidt i forhold til sæson 1.
  Jeg havde begyndt på Game of Thrones, hvis jeg var dig. God fornøjelse.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det bliver Game of Thrones, Nanna. Det virker som om at det er den folk herinde er mest begejstrede for:) mvh Sissel / Girls On Film

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne D

  Umuligt valg, begge serier er fabelagtige på hver deres måde, så du må investere i nogle flere timer i døgnet og se begge to :)
  Har du i øvrigt set ‘Orphan Black’? En lidt skæv, men dybt undervurderet serie, imo – nogen stik den pige en Emmy ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg kan godt se, at det er to store serier at stille op mod hinanden, Anne Dorthe:) Nå, jeg tror det bliver GOT der vinder i første omgang. Jeg har ikke set Orphan Black . endnu en til listen. Mvh Sissel / Girls On Film

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er det et spørgsmål om enten eller?
  Hvad med House of Thrones?
  http://www.youtube.com/watch?v=gFk0T3ifF48

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Martin

  Hvis du skal vælge mellem de to, vil jeg gå efter Game of Thrones… karakteropbygningen er dybt imponerende og fantasy-elementerne er blot statister i forhold til den store magtkamp.
  House of Cards er bestemt anbefalelsesværdig ligeså. se dog begge.

  Jeg er i øjeblikket meget lun på Fargo, som i mine øjne slår begge de ovennævnte serier for tiden…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Okay Franz, tror nu også det bliver Game of Thrones jeg starter med. Selvom jeg også har hørt godt om Fargo. Tak for tip :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sissel, det er jo et umuligt valg :-) Jeg synes virkelig, at du skal se begge, så det kan kun blive et spørgsmål om, hvilken én du skal starte med. Træk lod!
  Dog et enkelt tip med på vejen – hvis du kan finde en buddy at se Game of Thrones med, ville jeg gøre det. Der er meget historiefortælling og nogle vilde scener, og det er fedt at se sammen med nogen – evt. en ugentligt date eller lignende…. Hvis du ikke lige har en serie-buddy stående klar nu og her, så start med House of Cards! Den kan sagtens ses og nydes alene – og man bliver herlig ond i sulet af at se den. Either way – god fornøjelse! Jeg misunder dig at have sådanne serieperler til gode! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Haha, jeg ved det Ida, det er et helt umuligt valg! Men tak for de gode råd ift. at finde en seriebuddy. Gad vide om der er nogen tilbage, der ikke har set GOT?;) mvh Sissel / Girls On Film

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra

  Jeg har ikke set House of Cards endnu, men Game of Thrones er fantastisk. Jeg gad faktisk ikke helt starte på den, da jeg heller ikke troede, at den ville være noget for mig, men … Jeg blev tvunget af min kæreste, og de første par afsnit fangede mig ikke helt, da der er rigtig mange personer, og det lige kan være lidt svært at finde rundt i i starten. Dog er jeg nu helt tosset med den, og jeg kan slet ikke vente til næste afsnit!!! Så Game of Thrones kan helt klart anbefales. Den er virkelig spænende, og med en masse virkelig gode og ret uventede og vilde twist. Dog lukker jeg også øjnene ret tit pga. meget blod, brutale mord og selvfølgelig en masse tortur – not very ladylike ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Sandra, jeg har godt hørt fra flere, at der skulle være enormt mange karakterer at holde styr på. Men nu giver jeg GOT en chance :) mvh Sissel / Girls On Film

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Game of Thrones! Indrømmet, jeg har ikke set HoC, men GoT er gooood – jeg så de første tre sæsoner på et par uger, man bliver fanget! Gør det :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Sarah, sikke mange der er på GOT vognen! Det bliver vist den jeg hopper på til at starte med. Mvh Sissel / Girls On Film

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanette

  Game of Thrones! Har ikke set House of Cards… :D

  Jeg gad heller ikke se den til at starte med, men man bliver hurtigt fanget af persongalleriet og den vilde handling. I øvrigt en god par-serie, hvis det er… Der er lidt af det hele: krig, vold, sex og kærlighed.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det er også endt med Game of Thrones. Tror jeg kaster mig over den her i weekenden. Mvh Sissel / Girls On Film

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille S

  Sissel, hvad endte det med? :) Nu kommer der jo også snart ny sæson af Orange is the new Black… WEHUUU! :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Pernille, det endte med Game of Thrones :) så må vi se om den kan konkurrere med OITNB ;) Uh, glæder mig til den nye sæson! mvh Sissel / Girls On Film

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Anmeldelse: Ækte Vare