Palo Alto

Vind billetter til: Mig ejer ingen

migejeringen

Så har vi endnu en konkurren klar til jer! Denne gang kan I vinde billetter til den anmelderroste svenske film: Mig ejer ingen med Mikael Persbrandt i hovedrollen!

Filmen handler om Lisa, der  bor sammen med sin far Hasse, som hun elsker uden forbehold. Han er metalarbejder, Sveriges stærkeste selvfølgelig! Moren har overladt de to til sig selv, og de klarer sig helt fint, bortset fra at moderens side af dobbeltsengen forbliver tom. Den tabte kærlighed tager dog hårdt på Hasse, og alkoholen fylder mere og mere i hans liv. Filmen udspiller sig i 1970’ernes Sverige, i et arbejdermiljø, hvor klassekamp præger hverdagen, men hvor Hasse og Lisas relation også er udfordret. Filmen er baseret på Åsa Linderborgs selvbiografiske roman af samme navn.

Persbrandt har fået spandevis af ros for præstationen i Mig ejer ingen, og vi er da personligt også svært glade for den cool svensker. For at deltage i konkurrencen skal I svare på, hvilken Persbrandt-film, der er jeres favorit! Vi trækker 3 vindere på søndag, der hver får 2 billetter til filmen.

Lycka till!

Tell us which Mikael Persbrandt movie is your favourite and win 2 tickets for the new Swedish film Mig ejer ingen.

28 kommentarer

 • Jeg har ikke nogen umiddelbar favorit, men er sikker på at denne film bliver det. Den lyder ikke mindre end fantastisk.
  Tak for en god blog.

  Rigtig god dag
  Majken

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille S

  Lyder som en rigtigt god, men hård film! I stil med “Svinestierne” (var det ikke det den hed, med Noomi Rapace?)..
  Jeg har desværre ikke set så mange Mikael Persbrandt film – endnu – men jeg er helt vild med Hævnen, hvor jeg synes han gør det super godt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Hævnen. Har desværre ikke set nok af hans film, men det kan der jo laves om på, hvis jeg vinder et par billetter :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cat O.

  Gælder serier? For så må jeg da ærligt indrømme, at Persbrandt gør det så godt i rollen som Gunvald Larsson i “Beck” – jeg synes bare det er så formidabelt, så sarkastisk og bitter en person han kan lade til at være!
  Af film må jeg være ærlig at indrømme at “Hævnen” eller “Maria Larssons Evige Øjeblik” er mine umiddelbare favoritter af film med Persbrandt i dem. Dog har jeg ikke set så mange – endnu! ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida D

  Helt ærligt, så har jeg ikke set nogle Persbrandt-film. Hvad jeg ved af i hvertfald. Men jeg stod forleden og kiggede på plakaten til netop den her, og tænkte, dén må jeg se. Der er noget dragende over titel og plakat. Jeg krydser fingre for, at jeg vinder, men tænker at det er på tide, at jeg ser en Persbrandt film uanset hvad. God dag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vivi

  Min Persbrandt yndlingsfilm er ‘Hævnen’. Hvor barsk den end er, så er den også en fantastisk fortælling – og jeg håber det samme om ‘Mig ejer ingen’.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Jeg må indrømme, at jeg slet ikke kendte til Mikael Persbrandt (jeg har aldrig været god til at holde rede på skuespillere), men jeg kiggede lige hans filmografi igennem, og hold da op, hvor har han spillet med i meget godt! Jeg er blandt andet helt vild med Maria Larssons Evige Øjeblik. Ham vil jeg da gerne lære bedre at kende! ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Jeg er helt vildt med “Hævnen”!! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Der hvor Mikael Persbrandt først gjorde indtryk var klart i Beck! Herefter fik jeg øjnene op for at manden selvfølgelig også lavede film da Hævnen kom ud – men jeg må nok indrømme, at det er i Hamilton at han vinder mig.. Men det er muligvis også på grund af min kærlighed til Hamilton-karakteren in general, som jeg synes at Persbrandt får udviklet ganske fint på (altid svært, når nu den “rigtige” Hamilton i mine øjne var ham der spillede i Vendetta! – det er faktisk efterfølgende blevet revideret.. Siger ikke så lidt!)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie Refsager

  Helt klart hævnen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hævnen er helt klart en yndlingsfilm ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida-Marie

  Jeg ved godt Beck ikke er en film, men han er bare så god som Gunvald Larsson. Ellers må det blive “Mig ejer ingen” hvis jeg altså vinder billetter

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hamilton. Elsker nordiske krimier, pg den er så velskrevet og synes han er rigtig godt castet..
  Og så må jeg lige fremhæve ham som Beorn i Hobitten – havde slet ikke set at det var ham. Det er sgu en vild præstation

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Det må være “Hævnen”! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Daisy Hilbrands

  Som andre har sagt, rollen som Gunvald Larsson er bare hans rolle.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Sofie

  Jeg ELSKER Mikael Persbrandt. Fik øjnene op for ham i krimiserien Beck, hvor han er helt genial (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fanny

  Jeg må nok ærligt indrømme, at jeg blev nødt til at google hvem denne Mikael Persbrandt var, da jeg læste jeres blogindlæg. For jeg kender nemlig min store helt som Gunvald Larsson fra den svenske krimiserie ‘Beck’, som jeg elsker til døde! Nu er ‘Beck’ jo en tv-serie, men med lidt god vilje kunne den måske godt karakteriseres som en masse små film? :D
  Det er i hvert fald min yndlings-Mikael-Persbrandt-karakter, men hvis den ikke gælder, så må det nok være ‘Hævnen’, hvor han spiller den blide, søde, forstående, dialog-søgende læge, der prøver at give nogen sunde værdier videre til sin søn.
  Jeg har stor respekt for Mikael Persbrandt og synes at han er en af de største og bedste svenske (og internationale) skuespillere, og jeg ville så gerne se ham i denne film (ligesom jeg glæder mig til at se ‘En du elsker’. :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Hansen

  “Hævnen” er en sikker vinder!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gunner

  Min favorit er Beck filmene

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise

  Har ikke set så mange film med Mikael Persbrandt, men har faktisk allerede set ‘En du elsker’, hvor han spiller hovedrollen, til en prøvevisning. God film, så ja, det må være min yndlings.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • clara

  Jeg har ikke set så mange med ham, selvom jeg synes han er en brilliant skuespiller, dog er “hævnen” nok stadig den bedste af de få jeg har set. jeg ser især også frem til “en du elsker”

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gerda

  Jeg har set filmene “Hamilton – I nationens interesse” og “Hævnen”, som begge er gode film, men skal jeg vælge en af dem bliver det “Hævnen”.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Møller

  Hævnen er den bedste film, jeg har set med Mikael Persbrandt. Jeg glæder mig rigtig meget til at se “Mig ejer ingen”, for den er måske endnu bedre.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne D

  Hævnen er også min favorit

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Inger Richter

  Beck filmene og så Hævnen er mine favoritter ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karen Margrethe

  Hævnen er helt klar min favoritfilm med Mikael Persbrandt. Jeg har set den op til flere gange.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane Christiansen

  Hævnen er rigtig god synes jeg som så mange andre her :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] For nogle uger så jeg den svenske film Mig ejer ingen, som vi tidligere har udloddet billetter til her på bloggen. Det er bestemt én af de bedste men også én mest barske film, jeg længe har […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Palo Alto