Toner fra Palo Alto

SPOT Film: Interaktiv koncertoplevelse og gratis film

SPOT Festival, logo, landscape, color

Åh det er virkelig blevet forår i Danmark, og festivalsæsonen lurer lige om hjørnet. Om et par dage drager jeg til Aarhus for at deltage i én af mine yndlings festivaler; SPOT Festival. Som tidligere nævnt her på bloggen har SPOT i år et filmprogram, som jeg glæder mig rigtig meget til at opleve.

Filmprogrammet består både af arrangementer for folk med et SPOT armbånd og for dem uden. På Godsbanen er der eksempelvis etableret et gratis område, hvor man kan se film hele dagen. Jeg vil rigtig gerne se SPOT The Video, hvor der sættes fokus på nye kreative musikvideoer med kunstnere som The Malpractice, Beach House og Mø. Det er der mulighed for at opleve både fredag og lørdag aften.

En  anden ting, jeg helt sikkert skal tjekke ud, er koncerten med Bon Homme og Lydmor, hvor filminstruktør Jeanette Nørgaard har skabt en interaktiv visuel dimension til koncertoplevelsen. Bag navnet Bon Homme gemmer sig Tomas Høffding, som mest er kendt for sit virke i WhoMadeWho. Jeg ELSKER WhoMadeWho og glæder mig derfor til at opleve Tomas solo i dette spændende visuelle univers.

django-unchained-1

Søndag indtager SPOT Film min yndlingsbiograf i Aarhus, Øst for Paradis, som jeg tidligere har skrevet om her. Hele dagen viser de gratis film som eksempelvis Django Unchanied, The National dokumentaren Mistaken for Strangers, Stone Roses: Made of Stone og forskellige kortfilm.

Du kan se det fulde program for SPOT Film her.

Photo credit: Drafthouse

I am looking forward to spending some time in Aarhus this weekend and attending SPOT Festival. This year the festival has an impressive film program as well.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Toner fra Palo Alto